Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κούπα Μαδριλένικη! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 στη Μάλαγα και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας για 33η φορά και 1η μετά από 5 χρόνια! Σκόρερς οι Ρονάλντο & Μπενζεμά, ενώ η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 την Έιμπαρ από 0-2

Πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι και πάλι μετά από 5 χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς νίκησε 2-0 τη Μάλαγα στο “Rosaleda” και τερμάτισε με 3 βαθμούς περισσότερους απ’την Μπαρτσελόνα, η οποία νίκησε 4-2 την Έιμπαρ, αν και βρέθηκε να χάνει 0-2.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία χρειαζόταν μόνο έναν βαθμό, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Καρίμ Μπενζεμά στο 55′.

Το τελευταίο πρωτάθλημα η Ρεάλ το είχε πάρει το 2012, ενώ έφτασε τους 33 τίτλους, με την Μπαρτσελόνα να έχει 24.

Στην Καταλονία, με δύο γκολ του Ινούι η Έιμπαρ προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Μέσι σκόραρε δύο φορές και τερμάτισε με 37 γκολ (Χρυσό Παπούτσι), έχασε και πέναλτι, ενώ η μείωση του σκορ είχε έρθει και αυτογκόλ, ενώ το 2-2 το είχε κάνει ο Λουίς Σουάρες.

Συνθέσεις

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Μιγκέλ Τόρες, Βιγιανουέβα, Λουίς Ερνάντεθ, Ρίκα, Ρέθιο, Καμάτσο, Πάμπλο Φορνάλς, Κέκο (60′ Γκονσάλο Κάστρο), Χόνι (72′ Ντούντα), Σάντρο Ραμίρεθ (69′ Σάρλες).

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο (66′ Κόβατσιτς), Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (66′ Χάμες Ροντρίγκες), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (73′ Μοράτα).

https://www.youtube.com/watch?v=Ov0S_R0gcvU

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected