Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο ιστορικός Εδεσσαϊκός στη Γ Εθνική! (photos)

Μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο της Έδεσσας παρουσία (παρά τη βροχή) 2.000 θεατών! Ο Εδεσσαϊκός επικράτησε δύσκολα με σκορ 1–0 της Δόξας Εξαπλατάνου και πήρε το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερο με τον Εδεσσαϊκό να κυριαρχεί και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με λιγότερες φάσεις, ωστόσο κράτησε το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος όταν οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης το οποίο τελικά δεν ήρθε.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η επικράτηση του Εδεσσαϊκού κρίνεται δίκαιη και οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν έντονες.

το φιλμ της αναμέτρησης στο aridaianews
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός : Βόλτσης, Παπουλίδης (89’ Παπαηλία), Κιόρτσης, Παπαγεωργίου (90’ Μπάρμπας), Ουζούνης, Σαββίδης, Ρέντζια, Λαφαζανίδης, Τσιρλίδης, Κάρτζιος (65’ Κιούπης), Κούμπους.

Δόξα Εξαπλάτανου : Δημητριάδης, Ντόγκαρης (86’ Παρτσανάκης), Κουντουράς, Θωμάς Γ., Τσόρμπας Ε., Τσόρμπας Β., Κονταξής (75’ Λεμονάκης), Ουζούνης, Τσόλκας (80’ Θωμάς Ε.), Μποζίνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected