Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το πανηγυρικό φινάλε!

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Απόλλων Λάρισας, αφού «δραπέτευσε» με τους τρεις πόντους της νίκης και από την έδρα της Νίκης Βόλου, στην τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του και μόλις στο 3′ λεπτό της «συνάντησης» έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, μετά από εκπληκτική κούρσα του Κυριάκου.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση με σουτ του Πετράκου.

Στο 32’ από λάθος διώξιμο του Ναουμίδη, πήρε την μπάλα ο Κολοβός, επιχείρησε να σκοράρει με αριστερό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους (45’), ο Κολοβός έδωσε για τον Συράκο, που ήταν απέναντι από τον Τζήμα μέσα στην περιοχή, αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Δημολιός και απομάκρυνε.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξαν τόσο σημαντικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να βρίσκουν δίχτυα στο 75′!

Ο Συράκος βρέθηκε απέναντι από τον Τζήμα από τα δεξιά, μετά από πάσα του Κολοβού και με διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-1.

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου : Τζήμας, Χουζούρης, Χατζόγλου, Ναουμίδης, Δημολιός, Τσιανάκας, Βέργος, Πετράκος (66’ Κόλα), Γαρυφαλλόπουλος, Νικλητσιώτης (52’ Βουρδάκης), Κορέτα (80’ Ματθαίου)

Απόλλων Λάρισας : Φιρινίδης (84’ Κουρδής), Σκούπρας (79’ Μάρκου), Γιαννακόπουλος, Ιορδανίδης, Μουταφτσίσκι, Ιβανίδης, Διβανές, Καμπέρης, Συράκος, Κυριάκος (72’ Γκουντρουμπής), Κολοβός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected