Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλυτα επιτυχημένη η 5η θέση!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την φετινή πορεία του στη Γ’ Εθνική (και κυρίως το διάστημα από τα τέλη του πρώτου γύρου κι έπειτα) ο Αστέρας Αμαλιάδας, κερδίζοντας στην έδρα του με σκορ 2–1 τον αξιόμαχο Α.Ο. Θήβας.

Έτσι, πήρε μάλιστα την πολύ καλή 5η θέση στην τελική κατάταξη, έστω και στο φινάλε του πρωταθλήματος!

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, η συνολική συγκομιδή του Αστέρα στον φετινό 3ο όμιλο ήταν 38 βαθμοί, με 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες, και με 25 γκολ ενεργητικό και 30 παθητικό.

Στο 18′ ο Σταθάτος έκανε το 1-0, με ωραίο δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, κι αφού συγκεκριμένα με διπλή προσποίηση έξω από την περιοχή απέφυγε δυο παίκτες και με φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα σχεδόν στο «Γ» της αντίπαλης εστίας. Πιο κινητικός και με εδαφική υπεροχή ο Αστέρας στο πρώτο εικοσάλεπτο. Χωρίς σημαντικές φάσεις η εξέλιξη του αγώνα εως σχεδόν το τέλος του ημιχρόνου, παρά την εδαφική υπεροχή του Αστέρα. Όμως στην πρώτη τους ουσιαστικά επικίνδυνη επίθεση οι Βοιωτοί έφτασαν στο 1-1 στο 43′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κατσογιάννη από τον Αρβανίτη και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ευθυμίου.

Στο 52′ δυνατό χτύπημα φάουλ του Μπουτσικάκη λίγο άουτ. Στο 71′ ο Σταθάτος (μεγάλος πρωταγωνιστής των «βυσσινί» ο Γαστουναίος στην καταγωγή παίκτης) με νέα πολύ ωραία προσπάθεια του και σουτ από την ίδια περίπου θέση με το πρώτο γκολ έκανε το 2-1 δίνοντας ξανά προβάδισμα στον Αστέρα. Στο 83′ ο Μπαρμπαρούσης από καλή θέση δεν έπιασε καλά το πλασέ κι αυτό αποκρούστηκε. Στο 89′ σουτ του Αργυρίου μέσα από την περιοχή άουτ.

Συνθέσεις

Αστέρας Αμαλιάδας : Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Ζόρο, Μπράβος, Σταθάτος (76′ Μπαρμπαρούσης), Μπουζούρας, Οντβόνγκ (60′ Μελετίδης), Παπουτσής, Γκαντιάγκα (83′ Μαρκόπουλος)

ΑΟ Θήβα : Μόνος, Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Γεωργίου (82′ Τσομπάνης), Χατζηλάμπρος, Κότωρος, Αργυρίου, Αντωνίου, Τόσκα (69′ Μπέκα), Κατσογιάννης (57′ Σπανός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected