Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Παραλιμνίου – ΦΑΣ Νάουσα 4-0

Με τον πιο επιβλητικό τρόπο, ο Απόλλων Παραλιμνίου, έκλεισε την χρονιά της παρθενικής του συμμετοχής στην Γ’ Εθνική, καθώς επιβλήθηκε με 4-0, του νεανικού ΦΑΣ Νάουσα, καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αφού εκμεταλλεύτηκε τα καλά διαστήματα που είχε στον αγώνα όταν και πέτυχε τα γκολ.

Σε ένα παιχνίδι ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες, στο οποίο οι δυο ομάδες από την αρχή μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έπαιξαν ανοιχτά και καθαρά θέλοντας να χαρούν το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου και επεδίωξαν τη νίκη, προσφέροντας πλούσιο και πολύ καλό θέαμα στους λίγους είναι η αλήθεια φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου.

Το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε πιο ισορροπημένο, όμως η ομάδα των Σερρών ευτύχησε να προηγηθεί στο 23’ με τον Ναλμπάντη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν, για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πολύ καλά οι Σερραίοι που βρήκαν τους διαδρόμους και πέτυχαν άλλα 3 γκολ ενώ έχασαν άλλα τόσα, αφού από ένα σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα κάνοντας πολλά λάθη.

Την ευκαιρία να αγωνιστούν νεαροί ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα (Τοτολίδης, Ανθουλάκης, Σελλαλματζίδης, Τσομαχασβίλι αλλά και ο Κλειτσιώτης) έδωσε ο Παύλος Δημητρίου, αφού το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

το φιλμ της αναμέτρησης στο serresgoal.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ : Τοτολίδης(46’ Μπρόκος), Λιάρας, Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Ανθουλάκης(46’ Ρούμπος), Σελαλματζίδης, Μεντής(68’ Κλειτσιώτης), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ : Γρηγοριάδης (81’ Δίντσης), Νίκου (70’ Λαφαράς), Μπίγκανος, Τόσιος, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος, Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης (63’ Δίντσης), Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected