Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με “πεντάρα” ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν!

Μια άκρως πετυχημένη χρονιά που έφερε τον ΠΑΟ Βάρδας στην σαφώς τιμητική τρίτη θέση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με θρίαμβο στο Άργος, αφού οι “πράσινοι” της Βουπρασίας συνέτριψαν με 5-1 τον Παναργειακό.

Η συνολική συγκομιδή του ΠΑΟΒ στον φετινό 3ο όμιλο ήταν 48 βαθμοί με 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες, και με 39 γκολ ενεργητικό και 26 παθητικό. Ενώ μόνο η πρωταθλήτρια μεγάλου μεγέθους Παναχαϊκή και η δυνατή Χαλκίδα τερμάτισαν πάνω από αυτόν, γεγονός που αποτελεί διάκριση για τον ΠΑΟ Βάρδας.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, η εμφάνιση ήταν από την αρχή εξαιρετική, ουσιαστική και πολύ αποτελεσματική.

Κι έτσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ με τον Καρούτη, ενώ στο 12′ διπλασίασε τα τέρματα με τον Καρούτη και πάλι. Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Παναργειακός μπήκε αρχικά πιο δυνατά και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Καλογέρη στο 47′, ωστόσο, δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο Σαμπανέι με δύο προσωπικά γκολ στο 58′ και στο 64′ έφερε το ματς στο 1-4, ενώ στο 71′ ο Καλογερόπουλος έγραψε το τελικό 1-5 για τον ΠΑΟ Βάρδας.

Συνθέσεις

Παναργειακός (Γιάννης Δουβίκας): Τσέλιος, Πολιανίδης (46′ Καρέλης), Βιδάλης, Φίλης, Σιάτρας, Κουρούμα, Παπουτσής (46′ Στασινόπουλος), Καλύβας, Καλογέρης, Ραχήμ, Παναγιωτόπουλος

ΠΑΟ Βάρδας (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Πατάπης, Πολίτης Γ. (70′ Παλιάτσας), Καρούτης, Καλογερόπουλος,, Σαμπανέι (75′ Κακαφώνης), Γούρμος (65′ Μητρόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected