Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Πως θα διεξαχθεί το 3ο Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια – Οι όμιλοι, το πρόγραμμα και οι αντίπαλοι στα νοκ άουτ

Μία εβδομάδα απομένει για την κλήρωση του 3ου Τουρνουά Foot Tennis, που θα διεξαχθεί στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, από την Παρασκευή 2 Ιουνίου έως το Σάββατο 17 του ίδιου μήνα.

Την ερχόμενη Δευτέρα (29/5) και ώρα 20.00 οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση (φέτος θα ανακοινωθούν όλες μαζί καθώς οι θέσεις ήταν συγκεκριμένες) θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση των ομίλων αλλά και τις διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό.

Παράλληλα, θα λάβουν γνώση και για το πρόγραμμα όλης της διοργάνωσης, καθώς (για αποφυγή αλλαγών αλλά και απαιτήσεων) αυτό θα είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ με τις μέρες και ώρες ακόμη και μέχρι την τελευταία ημέρα του Τουρνουά.

Να σημειώσουμε πως στην κλήρωση του Ξενοδοχείου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” είναι υποχρεωτική η παρουσία ενός (1) τουλάχιστον εκπροσώπου από κάθε ομάδα, καθώς θα αναλυθούν οι κανονισμοί (αρκετές είναι φέτος οι καινούριες ομάδες), ο τρόπος διεξαγωγής αλλά και θα παραλάβει ο καθένας τόσο το συμφωνητικό συμμετοχής όσο και το πρόγραμμα.

Οι διοργανωτές ήδη έχουν ξεκινήσει την ενημέρωση σε κάθε συμμετέχοντα όσον αφορά τη διαδικασία ενώ το SportsUp (ως χορηγός επικοινωνίας) θα ανακοινώσει σύντομα τους υποστηρικτές αλλά και τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία πατήστε ΕΔΩ και στείλετε μήνυμα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected