Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Γιάννης Νιώπας : “Δεν επιθυμώ χρήματα για τις μετοχές του Αιγινιακού”

Το όραμα του για τη συνένωση των υγειών ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Πιερίας και την ανάγκη να γίνει αυτό το συντομότερο ώστε να δημιουργηθεί η ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια και πάλι όλο το νομό, εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγινιακός Γιάννης Νιώπας, με τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη στο metropolis 106.7 Πιερίας.

Ο ισχυρός παράγοντας της περιοχής μας μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν είναι μόνο οι τρείς που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους (μαζί με Γιάννη Συμεωνίδη και Παναγιώτη Αθανασιάδη) αλλά υπάρχει σύμπραξη 5-6 ανθρώπων που έχουν την δύναμη και την οικονομική επιφάνεια να “τρέξουν” τη διαδικασία και να χτίσουν απο την αρχή έναν μεγάλο, αξιόπιστο και δυνατό Πιερικό.

Τόνισε πως δε ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα για το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Αιγινιακός που επι της ουσίας θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της ομάδας στη φούτμπολ λίγκ, γιατί θα είναι και αυτός “συμπαίκτης” στο παιχνίδι που θα ξανακάνει τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, αυτόν που θα εκφράζει όλους τους Πιεριείς.

Το ΑΦΜ του Αιγινιακού είναι καθαρό με ελάχιστες υποχρεώσεις σε ΙΚΑ και δημόσιο όπως ο ίδιος είπε και είναι μια καλή ευκαιρία για όλους αυτή η οποία υπάρχει τη δεδομένη στιγμή, γιατί η ενασχόληση του με τον Αιγινιακό δεν μπορεί να είναι μακρόχρονη λόγω των τεράστιων οικονομικών υποχρεώσεων που έχει μια ΠΑΕ η οποία συμμετέχει στη Β΄εθνική και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Οπότε θα είναι κρίμα αυτή η κατάσταση να μην αξιολογηθεί ανάλογα απο όλους, δίνοντας την ευκαιρία στον σύλλογο που λέγεται Πιερικός, να ξαναγίνει μεγάλος.

“Εγώ μπορώ να μείνω στο Αιγίνιο και να συνεχίσω για 2-3 ακόμη χρόνια να κρατάω τον Αιγινιακό στη φούτμπολ λίγκ. Οι υπόλοιπες ομάδες στην Πιερία να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν. Φτάσαμε να έχουμε 4 ομάδες στη Γ΄εθνική και μια στη Β΄. Απο όλο αυτό δεν έχει να κερδίσει σε βάθος χρόνου τίποτε το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας.
Ένας Πιερικός όμως που θα ενώσει την ποδοσφαιρική Πιερία, έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ισχυρός στη φούτμπολ λίγκ και με προγραμματισμό 5ετίας γιατί όχι στην Σούπερ Λίγκ.
Είναι η μεγάλη ευκαιρία για όλους μας και η πιο μεγάλη για τον Πιερικό της Πιερίας και το ποδόσφαιρο της περιοχής μας!” είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Νιώπας που τόνισε ότι δε τον ενδιαφέρει η προεδρία της ομάδας , ούτε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών αφού θα μεταβιβάσει το 60-70% στους συνεργάτες του.

Καταλήγοντας ο Γιάννης Νιώπας σε επικοινωνία του με το Pieriasport είπε τα εξής:

“Ο κόσμος της Κατερίνης δεν με ξέρει. Ακούει ότι θέλει να του “πασάρει” ο καθένας και πιστεύει ίσως αυτά που θα πούν. Εγώ μιλάω με πράξεις. Έπεσε ο Αιγινιακός στη Γ΄εθνική και ανέβασα ξανά την ομάδα στη Β΄με το ίδιο ΑΦΜ. Δε το έχει κάνει κανείς μέχρι τώρα. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν Πιερικό που να έχει κύριο συστατικό του ποδοσφαιριστές απο την Πιερία.

Καιρός είναι να επιστρέψουμε σε αυτόν τον προγραμματισμό για να φτάσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να έχουμε ολόκληρη ενδεκάδα με παίκτες απο την περιοχή μας. Γίνεται και μπορούμε να το κάνουμε. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ξαναδεί ο κόσμος της Κατερίνης, της Πιερίας γενικότερα καλό ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και να γεμίσουν και πάλι οι κερκίδες του σταδίου της πόλης!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected