Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Έσκασε” η πρώτη μεταγραφή!

Ο σχεδιασμός του Απόλλωνα Παραλιμνίου για τη νέα χρονιά, συνεχίζεται μεθοδικά και με γοργούς ρυθμούς.

Όπως αναφέρει το serresgoal.gr, οι Διοικούντες μετά τις 9 ανανεώσεις προχώρησαν και στην πρώτη μεταγραφή, που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Μεταλλίδης. Ένα όνομα που είχε παίξει και πέρσι στην περίοδο των μεταγραφών όμως τότε προχώρησε. Γι αυτό φέτος από νωρίς η ομάδα του Παραλιμνίου ήρθε σε επαφή με την ομάδα της ΑΕ Χρυσού και εξασφάλισε τον 21χρονο μέσο. Ένα παίκτη που τον γνωρίζει καλά ο Παύλος Δημητρίου, έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομών του Πανσερραϊκού.

Ο Αλέξανδρος Μεταλλίδης που εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή παρουσία που είχε τα τελευταία χρόνια στην Επίλεκτη κατηγορία με τον Διαγόρα Δασοχωρίου πρώτα και την φετινή χρονιά με τον ΑΕ Χρυσού, θα συνεχίσει έως τις 18 Ιουνίου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΧ, όταν και ολοκληρώνονται τα Play Out και μετά θα ενσωματωθεί στον Απόλλωνα.

Ο 21χρονος μέσος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και σε Εθνικό επίπεδο, αφού έχει αγωνισθεί σε Εθνικό Γαζώρου (Β’ Εθνική) και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Γ΄Εθνική), ενώ το 2013, είχε κληθεί στην Εθνική Παίδων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Δημήτρης Κεραμάρης, θέλησε να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΑΕ Χρυσού για την άψογη συνεργασία που έχει τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του Απόλλωνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected