Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι άλλο νέο πρόσωπο στην Εθνική!

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδας στη Ζένιτσα για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Μπάμπης Λυκογιάννης θα είναι το νέο πρόσωπο της Εθνική Ελλάδας για την αναμέτρηση με τη Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αφού ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε τον 23χρονο αμυντικό στην αποστολή.

Την είδηση αποκάλυψε η ομάδα του, Στουρμ Γκρατς, που δημοσίευσε στο twitter το φαξ της κλήσης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για έναν από τους κορυφαίους παίκτες της τη φετινή σεζόν, στην πορεία μέχρι την 3η θέση της αυστριακής Bundesliga.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, του Λεβαδειακού και του Εργοτέλη υπήρξε μέλος όλων των “μικρών” Εθνικών ομάδων μέχρι το 2015, και μάλιστα σημείωσε το νικητήριο γκολ στην παράταση των ημιτελικών του Euro κ-19 το 2012 με αντίπαλο την Αγγλία, στέλνοντας τη χώρα μας στον τελικό. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει συμμετοχή μέχρι στιγμής με την εθνική ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται να αντιμετωπίσει τους Βόσνιους (που βρίσκονται ακριβώς από κάτω στη βαθμολογία) στο “Μπίλινο Πόλιε” για την 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου των προκριματικών, με τις δύο ομάδες να απέχουν έναν βαθμό στη μάχη της πρόκρισης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected