Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Η πρώτη αποχώρηση από τον ΟΦΗ και ο επόμενος που θα δει την έξοδο

Πρώτη αποδέσμευση από τον ΟΦΗ, με το Νίκο Παντίδο να λέει «ήταν τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του».

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Παντίδος, έκανε γνωστή την αποχώρηση του, μετά από 14 παιχνίδια αποχωρεί από το Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Νίκος Παντίδος δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε την Τετάρτη (24/5) το πρωί το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα.

Το συμβόλαιο του Παντίδου, στον ΟΦΗ, έληγε στις 30/6, αλλά τελικά οι δυο πλευρές, αποφάσισαν να το λύσουν από τώρα κοινή συναινέσει, καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι τιμωρημένος και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον ΟΦΗ στα επόμενα παιχνίδια.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με ανακοίνωση της ευχαριστεί το Νίκο Παντίδο, για την προσφορά του στον ΟΦΗ, στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.”

Τέλος ο Μπόατενγκ;

Μετά τον Μητρόπουλο άλλη μία μεταγραφή του Γενάρη αναμένεται να… «κουνήσει» μαντήλι πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Όπως αναφέρει το gentikoule, ξένο σώμα θεωρείται ο Ντέρεκ Μπόατενγκ από τον ΟΦΗ, που δεν υπολογίζεται για τις τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κρητική ομάδα για λύση της συνεργασίας.

Ο Γκανέζος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, όπως έγινε και με μία άλλη μεταγραφή του Γενάρη, τον Μητρόπουλο, που έλυσε την συνεργασία του με τον ΟΦΗ πριν λίγες μέρες.

Ο στόχος της ανόδου χάθηκε και έτσι το… ξεκαθάρισμα του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη αρχίσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected