Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκλονιστικές στιγμές με τον αστυνομικό, αδελφό του θύματος!

Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα στην περιοχή του Σχιστού.

Μετά την ενημέρωση της Πυροσβεστικής και αφού οι πυροσβέστες ανακάλυψαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε το πτώμα ενός ανθρώπου ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στον τόπο του συμβάντος στη λεωφόρο Σχιστού ήταν ο αδελφός του θύματος.

Σύμφωνα με το newsone.gr, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας ο οποίος έπασχε από σοβαρή ψυχολογική πάθηση αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του. Οι πυροσβέστες βρήκαν στοιχεία εμπρησμού στο σημείο και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Η κατάσταση του πτώματος ωστόσο ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε την αναγνώριση. Ο γρίφος όμως έμελλε να λυθεί με τον πιο τραγικό τρόπο.

Όταν κλήθηκε η αστυνομία ο αξιωματικός που ανέλαβε την έρευνα διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο ανήκει στον ίδιο του τον αδελφό. Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο άνδρες δεν είχαν στενές σχέσεις ωστόσο ο αστυνομικός αναγνώρισε αμέσως το αυτοκίνητο και έτσι αποκαλύφθηκε άμεσα και η ταυτότητα του άνδρα που είχε απανθρακωθεί…

Θρίλερ στο Καβούρι

Δυο ώρες μετά το τραγικό περιστατικό στον Σκαραμαγκά η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για ένα νέο περιστατικό με καμένο αυτοκίνητο στην παραλία στο Καβούρι.

Και σε αυτή την περίπτωση εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο απανθρακωμένο πτώμα. Οι αστυνομικοί στην περίπτωση αυτή ωστόσο εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Τα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected