Κατηγορίες
Basket

Στην Α1 ο Φάρος!

Μετά από επεισοδιακό (ειδικά στο φινάλε) ντέρμπι, οι Κερατσινιώτες πανηγυρίζουν την άνοδο στην Α1, με συνολικό 3-1 επί του Ηρακλή.

Oι Θεσσαλονικείς πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, χωρίς Τότσιο, με εξαιρετικό Ρουτκάουσκας, ακόμη κι ότνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πάνω από 10 πόντους διαφορά, εντούτοις, κατάφεραν να απειλήσουν τους γηπεδούχους, οι οποίοι, ωστόσο, με λύσεις από τον πρωταγωνιστή Σκορδίλη, τον καθοριστικό Δημάκο και τον κομβικό Κακαρούδη, κατάφεραν τον στόχο τους. Ο οποίος στόχος φυσικά παίρνει μεγαλύτερη αίγλη, καθώς επιτεύχθηκε με μειονέκτημα έδρας σε όλη την σειρά των πλέι οφ και για δεύτερη σερί σεζόν ο Φάρος γράφει ιστορία με άνοδο στην Α1..

Μόνο που αυτή την φορά σκοπεύει να δηλώσει κανονικά παρών στην μεγάλη πρόκληση. Το δεύτερο λοιπόν, εισιτήριο, μετά το απευθείας του Πανιωνίου δόθηκε, ο Ηρακλής τερματίζοντας τρίτος, ελπίζει ενδεχομένως, σε κάποιες πιθανές ανακατατάξεις, για να ξαναβρεθεί στα σαλόνια, το βέβαιο είναι πως το συγκλονιστικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με ακόμη μια συναρπαστική μάχη μέχρις εσχάτως και υπερπροσπάθεια όλων.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected