Football League

Τα τελευταία γεγονότα έφεραν δύο στην έξοδο!

Η συμμετοχή στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό έμελλε να ήταν η τελευταία για δύο ποδοσφαιριστές, που θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν για τον ΑΟΧ. Ο ένας είναι ο Δαμιανάκης και ο άλλος ο Βαρούχας.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, αμφότεροι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τους συμπαίκτες τους στην Αθήνα για προπονήσεις, εν τούτοις ειδικότερα με τον Δαμιανάκη, αποφασίστηκε να επιστρέψει πιο γρήγορα στη Λάρισα, από την οποία έχει παραχωρηθεί φέτος δανεικός στα Χανιά.

Ο Βαρούχας από την άλλη, βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, έχοντας επιστρέψει δηλαδή στο μέρος από το οποίο κατάγεται. Ο 28χρονος επιθετικός θα συνεχίσει πάντως να προπονείται καθημερινά και αναμένεται να βρίσκεται στα Χανιά στο τελευταίο ματς της σεζόν με την Καλλιθέα και τότε εφόσον το κρίνει σκόπιμο ο Γκάτζιος, θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει. Άτυπα ωστόσο θεωρείται ήδη παρελθόν για την ομάδα, αφού σίγουρα μένει εκτός με Τρίκαλα και Απόλλωνα.

Τώρα, ο Αθανασίου είναι ο μοναδικός που θα συνεχίσει να βρίσκεται στα Χανιά, αλλά υπολογίζεται να δώσει κανονικά το παρών στα τρία ματς που απομένουν…

Ο Τουγλής από την άλλη με καταγωγή επίσης από την Κρήτη θα ανέβει στην Αθήνα και μαζί με κάποιους συμπαίκτες του για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα διαμένει σε ξενοδοχείο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected