Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

“Παγωμάρα” για την απόσυρση του ενδιαφέροντος…

Μία είδηση σοκ προέκυψε το μεσημέρι της Παρασκευής γύρω από τα διοικητικά δρώμενα του Α.Ο.Τρίκαλα

Όπως αναφέρει το Trikalascore, ο Δημήτρης Μπαταγιάννης, που βρισκόταν προ των πυλών της ανάληψης της προεδρίας του συλλόγου, απέσυρε την τελευταία στιγμή το ενδιαφέρον του. Οι λόγοι που συνέβη αυτό, ήταν καθαρά προσωπικοί, ενώ εύλογο είναι πλέον το ερώτημα του τι μέλλει γενέσθαι, καθώς δε φαίνεται να υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για την ανάληψη της ΠΑΕ.

O κ. Μπαταγιάννης παραχώρησε την παρακάτω δήλωση στο Trikalascore:

“Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον Α.Ο.Τρίκαλα και η απόφαση αυτή πάρθηκε για καθαρά προσωπικούς λόγους. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Θα δώσω όμως την επόμενη αγωνιστική σεζόν για χορηγία της φανέλας το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ. ‘Αρα όποιος πάρει την ομάδα, θα ξεκινήσει με 30 χιλιάρικα από μένα. Αυτή τη χρονική στιγμή η απόφασή μου είναι τελεσίδικη. Θα πούμε περισσότερα κάποια άλλη στιγμή”.

‘Ετσι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στις 5μ.μ. στην αίθουσα τύπου του δημοτικού σταδίου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μένει να δούμε αν θα εμμείνει σε αυτή την απόφασή του, αλλά και το αν υπάρχει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος αυτή τη χρονική στιγμή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected