Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραμένει στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου ο Φίλιππος Πέιος!

Καθοριστική η συμβολή του Φίλιππου Πέιου στην άνοδο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κι αυτό εκτιμήθηκε δεόντως από τη διοίκηση του Ανδρέα Καλαϊτζίδη!

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο νεαρός τεχνικός θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στο ανδρικό τμήμα ενώ θα παραμείνει προπονητής της Ακαδημίας, που συνεχίζει να αποκτά μεγαλύτερη δυναμική.

Μάλιστα, σύντομα θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής, που θα οδηγήσει τους “κυανόλευκους” στην Α1 Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά :

“Ο Πρόεδρος κ. Καλαϊτζϊδης και το Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ανακοινώνουν πως ο προπονητής Πεϊος Φίλιππος θα είναι κοντά στην ομάδα όχι μόνο ως προπονητής της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας αλλά θα έχει και την ευθύνη όλων των τμηματων απο το πόστο του τεχνικού υπευθύνου .

Αναγνωριζοντας την καθοριστική συμβολή στην άνοδο της ομάδος ως προπονητής και της επιτυχίες την τελευταία του αναθέτουμε τον ιδιαίτερα υπεύθυνο ρόλο του τεχνικού υπευθύνου όλων των τμηματων πιστεύοντας απόλυτα πως θα έχει και απο εδώ μόνο επιτυχίες .

Ο σχεδιασμός του ερασιτεχνικού τμήματος θα γίνει παντα και με την γνώμη του τεχνικού υπευθύνου αλλά η τελική απόφαση (για το υπαρχών ρόστερ και της μεταγραφές) θα ανήκει στο 100% απο τον νέο προπονητή.

Συνεχίζεται η αναζήτηση του Μέγα Αλέξανδρο για τον επόμενο προπονητή που θα σχεδιάσει την ομάδα για την νέα σεζόν στην Α1 κατηγορία.

Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης σε συνεργασία με το Δ.Σ και με τον τεχνικό υπεύθυνο Πέϊο Φίλιππο εξακολουθούν να αναζητούν καθημερινά την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο τους,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected