Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Ανακοινώθηκε ο Μανούσος, τέλος ο Μπάγκα!

Παίκτης του Ατρομήτου είναι Γιώργος Μανούσος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2019 με την ομάδα του Περιστερίου.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr, ο Ατρόμητος είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες τις συζητήσεις τον 29χρονο επιθετικό και απέμενε η απάντηση του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Κάτι τέτοιο έγινε και το πρωί του Σαββάτου, ο Μανούσος βρέθηκε στα γραφεία του Ατρομήτου και υπέγραψε για 2 χρόνια.

Πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Περιστερίου.

Τέλος ο Μπάγκα

Δεν αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Ντμίτρι Μπάγκα, με τον Ατρόμητο να αναζητά έναν παίκτη στη θέση του με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Οι ημέρες έχουν περάσει και ο Ατρόμητος δεν δείχνει ότι σκοπεύει να κάνει πρόταση στον Λευκορώσο αμυντικό χαφ. Μάλιστα, ψάχνεται για παίκτη στη θέση του με πολύ διαφορετικό στυλ. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θέλει να αποκτηθεί ένας «κόφτης» που να… δαγκώνει και να… καταπίνει χιλιόμετρα. Χρειάζεται έναν… σκύλο στη μεσαία γραμμή και σίγουρα αυτό το προφίλ δεν το διαθέτει ο Μπάγκα

. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, αν και όπως όλα δείχνουν ο 27χρονος χαφ, που κατέγραψε 29 ματς στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο δεν θα βρίσκεται στον Ατρόμητο της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι Κοντοές, Μπρίτο, Μανιάτης, Λε Ταλέκ, Παντελιάδης, Γκορμπούνοφ, ο Λαζαρίδης άλλαξε πόστο, ενώ δεν είναι στα πλάνα και οι Γκουγκούδης, Παπαδόπουλος, με τους οποίους υπάρχουν συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία. Ανοιχτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Μάρτιν Τόνσο, στο οποίο δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected