Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Είναι η διοργάνωση της! (vid)

Η Άρσεναλ επικράτησε 2-1 της πρωταθλήτριας Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ, κατέκτησε για 13η φορά (τις περισσότερες από κάθε ομάδα) στην ιστορία της το Κύπελλο Αγγλίας και έκλεισε τις… πληγές μιας κάκιστης σεζόν.

Είναι η διοργάνωση της!

Μπορεί η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να κατέλαβε την 5η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και να έμεινε για πρώτη φορά μετά από 20 σερί χρόνια εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Αλσατός, που είχε γίνει κόκκινο… πανί για τους φίλους των «κανονιέρηδων», κατάφερε έστω και στο φινάλε να τους προσφέρει στιγμές χαράς.

Η Άρσεναλ ήταν εκπληκτική στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 5’ με τον Σάντσες (από χέρι που δεν καταλογίστηκε ξεκίνησε η φάση), ενώ θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ. Στην επανάληψη οι «μπλε» βγήκαν μπροστά και παρότι στο 68’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μόουζες, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ντιέγκο Κόστα (76’). Το 1-1, ωστόσο, δεν έμεινε για πολύ, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Ράμσεϊ σκόραρε με κεφαλιά και έγραψε το 2-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

το φιλμ της αναμέτρησης στο novasports.gr

Συνθέσεις

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Χόλντινγκ, Μερτεζάκερ, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Ράμσεϊ, Τζάκα, Τσάμπερλεϊν (82’ Κοκλέν), Οζίλ, Σάντσες (90+3’ Ελνένι), Γουέλμπεκ (78’ Ζιρού).
Στον πάγκο: Τσεχ, Ιγουόμπι, Λούκας, Γουόλκοτ.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Μόουζες, Καντέ, Μάτιτς (61′ Φάμπρεγας), Αλόνσο, Πέδρο (72′ Γουίλιαν), Ντιέγκο Κόστα (88’ Μπατσουαγί), Αζάρ.
Στον πάγκο: Μπέγκοβιτς, Ζούμα, Ακέ, Τέρι.

https://www.youtube.com/watch?v=vm-KHxNxpp4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected