Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι άλλη κούπα για τον Σωκράτη! (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έπαιξε όσο χρειάστηκε κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας, φτάνοντας εν τέλει στην επικράτηση με 2-1 και στην κατάκτηση του τροπαίου για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

H ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλει από τα πρώτα λεπτά το ρυθμό της και τα κατάφερε. Οι Βεστφαλοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο τέταρτο και κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Συγκεκριμένα, στο όγδοο μόλις λεπτό ο Ντεμπελέ πήρε την μπάλα από τα δεξιά και αφού «άδειασε» τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή έστειλε με δυνατό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

το φιλμ της αναμέτρησης στο novasports.gr

Συνθέσεις

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ν. Κόβατς): Χραντέτσκι, Χέκτορ, Άμπραχαμ, Βαγιέχο, Τσάντλερ (72′ Μάιερ), Μεντόγιεβιτς (55′ Ταβάτα), Γκατσίνοβιτς, Όκτσιπκα, Φαμπιάν (79′ Μπλουμ), Σεφέροβιτς, Ρέμπιτς

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Τ. Τούχελ): Μπίρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Πίστσεκ, Καγκάβα, Γκερέιρο, Σμέλτσερ, Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ, Ρόις (46′ Πούλισιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected