Κατηγορίες
Football League

Απίστευτο ματς με 9 γκολ!

Ο Αιγινιακός ήθελε τρίποντο για να «κλειδώσει» την παρουσία του και τη νέα σεζόν στην Football League και το κατόρθωσε με την… ψυχή στο στόμα, δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Επικράτησε 5-4  του Πανσερραϊκού, σε ένα ανατρεπτικό ματς με δύο αποβολές, δύο πέναλτι και 9 γκολ!

Σημείωσε δύο γρήγορα γκολ με δύο παίκτες που έχει δανειστεί από τον ΠΑΟΚ, τους Τσολακίδη, Ρανγκέλοφ,  στο 11’ και 28’ αντίστοιχα. Σημείωσε ακόμη ένα τέρμα, πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, στο 36’, με το πέναλτι του Γιαζιτζόγλου. Το πέναλτι κέρδισε ο Γκατσολάρι από τον Καψάλης, που έπιασε την μπάλα με το χέρι και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Όπως αναφέρει το FL News, ο Πανσερραϊκός «ξύπνησε»  στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών μείωσε σε 2-3. Στο 48’ ο Γκούρτσας με δυνατό σουτ έκανε το 1-3 και στο 52’ ο Ρούτσης με προβολή σημείωσε το 2-3.

Τη στιγμή που οι Σερραίοι είχαν μπει στο παιχνίδι, στο 59’  ο Φούσου με προβολή πέτυχε το αυτογκόλ και έδωσε διαφορά δύο τερμάτων  (2-4) στον Αιγινιακό.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και με πρωταγωνιστή τον Γκούρτσα ισοφάρισαν σε 4-4. Μείωσαν με εκτέλεση πέναλτι του Γκούρτσα αρχικά στο 80’ , σε μία φάση που ο Παπουτσογιαννόπουλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, και έπειτα, στο 94’, έκαναν το 4-4 πάλι με τον ίδιο παίκτη.

Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία λέξη. Ο Ζγκούρη έκλεψε την μπάλα από τον Μέλκα και στο τέλος της αναμέτρησης, στο 95’, έδωσε το τρίποντο παραμονής στην ομάδα του, κάνοντας το 5-4.

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκα, Στέβιτς (70’ Σιάκκας), Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Φούσου, Ρούτσης (74’ Γιαξής), Πόζογλου (46’ Κάκκο), Γκούρτσας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης (72’ Ζγκούρη), Γιαζιτζόγλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Πατράλης, Φασίδης (91’ Σκραπάρας), Τσολακίδης, Γκατσολάρι, Ρανγκέλοφ (85’ Παπαδόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected