Κατηγορίες
Football League

Ένας υγιεινός περίπατος για τον ΟΦΗ, πάλι γκολ ο Μάνος!

«Βροχή» τα γκολ από τον ΟΦΗ, στο βροχερό Ηράκλειο, στο ματς με την ελλιπέστατη Σπάρτη την οποία φιλοδώρησε με έξι τέρματα (6-1) σε ένα ματς – αγγαρεία για την 32η αγωνιστική της Football League.

«Καταιγιστικός» ήταν ο ΟΦΗ στο προτελευταίο εντός έδρας του ματς για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου «χόρευε» στην… βροχή, αφού από νωρίς είχαν… ανοίξει οι ουρανοί στο Ηράκλειο, επικρατώντας με 6-1 της Σπάρτης, που ήρθε στην Κρήτη με σύνθεση ανάγκης, για την 32η αγωνιστική σε ένα ματς πάντως που δεν αντέχει σε κριτική.

Τρείς βαθμοί στο… σακούλι του ΟΦΗ, που δεν έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο και παίζει πιο πολύ για να βγει η υποχρέωση και σήμερα πέτυχε την πιο εμφατική φετινή νίκη του.

Τον… χορό των γκολ «άνοιξε» στο 20′ ο Μάνος με προβολή ενώ στο 28′ ο Κώτσιος με καρφωτή κεφάλια έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν ανά δέκα λεπτά (47′) με πλασέ ο Χαντί, (57′) ο Βουό με πλασέ και (67′ ) ο Αντουκόρ με δυνατό διαγώνιο σουτ. Ενώ το 6-0 εκανε ο Χίσι στο 84′ με δυνατό σουτ.

Στις καθυστερήσεις η Σπάρτη πετυχαίνει το γκολ της τιμής (6-1) με κεφαλιά του Φράγκου.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι μετά από σχεδόν 3 μήνες επέστρεψε στην δράση ο Κοιλιάρας που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Συνθέσεις

ΟΦH: Δαύκος, Κιάσσος, Βαλλιάνος (68′ Κοιλιάρας), Κώτσιος, Όστοιτς, Χίσι, Αντουκόρ, Χαντί, Μιλόσαβλιεβ (70′ Μπουρσέλης), Μάνος, Βουό (58′ Βρεττός)

ΑΕ Σπάρτη: Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Λώττας, Κατσίκης, Καρτσαμπάς, Χαδιάρης, Φράγκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected