Κατηγορίες
Super League 1

Φουντώνει η μάχη για την πρωτιά στα play off μετά τη νίκη της ΑΕΚ! (βαθμολογία)

To γκολ του Μπακασέτα ήταν τελικά αρκετό για την ΑΕΚ να επικρατήσει του ΠΑΟΚ και να πάρει προβάδισμα για την πρώτη θέση.

Παρούσα φώναξε η ΑΕΚ. Με το… καθιερωμένο σκορ του μίνι πρωταθλήματος, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0. Μετρώντας 3 συνεχόμενες νίκες, απέναντι στους «ασπρόμαυρους», στο πρωτάθλημα. Και – μέχρι να βγει η απόφαση για το διακοπέν αγώνα στο «Απ. Νικολαϊδης» – υλοποιεί το στόχο της. Δηλαδή βρίσκεται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Έτσι, μαθηματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά παραμένει στη διεκδίκηση της εξόδου στα προκριματικά του Champions League. Και σίγουρα απέφυγε την τελευταία θέση. Χάρη στο γκολ του Τάσου Μπακασέτα (42′).

Όπως αναφέρει το sentragoal.gr, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι περισσότερο. Όπως προς τιμήν του αναγνώρισε και ο Βλάνταν Ίβιτς. Πλέον, η Ένωση προηγείται με 9 πόντους, ακολουθούν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός με 8 αλλά και έναν αγώνα λιγότερο και ο Πανιώνιος με 4. Την Τετάρτη (31/5) – στην τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League – η ΑΕΚ αντιμετωπίσει, στη Ν. Σμύρνη, τον Πανιώνιο και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλου (63′ Γιόχανσον), Μπακασέτας (83′ Γκάλο), Αραούχο (87′ Πέκχαρτ)

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος (82′ Κουλούρης), Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ (70′ Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (33′ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς

H βαθμολογία

# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν Ι Η Γκολ
1  ΑΕΚ 5 9 3 0 2 3-2
2  Παναθηναϊκός 4 8 2 1 1 3-2
3  ΠΑΟΚ 4 8 2 0 2 2-2
4  Πανιώνιος 5 4 1 1 3 2-4

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected