Κατηγορίες
Football League

Το…κέντημα και το πωλητήριο!

Μπορεί ο ΑΟΤ αγωνιστικά να… κεντάει ωστόσο ο Χρήστος Γιαλιάς, που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο και παρακολούθησε την σημερινή αναμέτρηση, δήλωσε πως πουλάει τις μετοχές του!

Οι «κυανέρυθροι» για την 32η αγωνιστική της Football League επικράτησαν πολύ εύκολα με 6-1, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα στην Ελευσίνα και την ισοπαλία στη Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης.

Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη δεν συνάντησαν καμία δυσκολία στο πρώτο ημίχρονο και με 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» νωρίς νωρίς την «μπουγάδα».

το φιλμ της αναμέτρησης στο goaltrikala.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (76΄Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Μπαλμπόα (57΄Λαμπάκης), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (66΄Καρίκι).

Χανιά: Γεωργίου, Δρίζης (46΄Κοζάκης), Βασιλείου, Ζέρης, Αφράτης, Μηλιώτης, Λάσκαρης (62΄Μούδιος), Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σταμάτης, Γεωργακόπουλος (69΄Μέρο)

Βάζει πωλητήριο ο Γιαλιάς!

Η απόσυρση του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Μπαταγιάννη για την απόκτηση των μετοχών του ΑΟ Τρίκαλα, ανέβαλε τη συνέντευξη τύπου του κ. Χρήστου Γιαλιά που ήταν προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα.

Με ανακοίνωση της ΠΑΕ μάλιστα γίνεται ξεκάθαρο πως ο νυν μεγαλομέτοχος βάζει πωλητήριο στην ομάδα καθώς καλεί τον κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει την πρότασή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος του κ. Δημήτρη Μπαταγιάννη για την αγορά της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα η προγραμματισμένη για το Σάββατο συνέντευξη τύπου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Χρήστου Γιαλιά ματαιώνεται.

Ο κ. Γιαλιάς στις επόμενες μέρες –περιμένοντας να τρέξουν οι εξελίξεις γύρω από την ομάδα – θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Παράλληλα κάνει κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ να κάνει την πρόταση του, ώστε όλα να γίνουν στο φως και μπροστά στα μάτια των φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected