Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Το κρισιμότατο ντέρμπι “δικεφάλων” στο “Barok” Coffee-Bar!

Στην προτελευταία στροφή των πλέι οφ η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (28/5 -20:30 στο “Barok” Coffee-Bar) και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο (28/5 – 18:15) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ ως πρωτοπόρος θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το +2 (ή το +5 εφόσον πάρει τους τρεις πόντους από το παιχνίδι στη Λεωφόρο) από την Ένωση, με τον «δικέφαλο» να θέλει τη νίκη για να «σφραγίσει» το εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, θέλει το τρίποντο για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της πρωτιάς, καθώς με δεύτερη σερί απώλεια κινδυνεύει να βρεθεί  μέχρι και στην τελευταία θέση, αν δεν κερδίσει και στη Νέα Σμύρνη την τελευταία αγωνιστική.

Στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος θα παλέψουν για την αποφυγή της 4ης θέσης στα πλέι οφ, με τους «πράσινους» να βρίσκονται στην 3η θέση με πέντε βαθμούς, ωστόσο αν τιμωρηθεί από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχει δύο και θα είναι -2 από τους «κυανέρυθρους». Και έτσι, ο αγώνας της Κυριακής είναι ακόμη ένας «τελικός» για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1. ΠΑΟΚ 8

2. ΑΕΚ 6

3. Παναθηναϊκός 5

4. Πανιώνιος 4

*Εκκρεμεί η απόφαση για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ που είχε διακοπεί στο 54΄.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected