Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Το Σάββατο η μέρα των nJOYers και των Bad Boys!

Δύο παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου 27/5, που διεξήχθησαν σε ΔΑΚ Βικέλας και Κλειστό Προμηθέα αντίστοιχα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι nJOYers έκαμψαν την αντίσταση των Αρρώστων στο 4ο δεκάλεπτο και επιβλήθηκαν με τελικό σκορ 39-51.

Στο δεύτερο παιχνίδι μονόλογος για τα…κακά παιδιά του Χρήστου Μπακαλίδηυ που συνέτριψαν τους Βέροια23 με σκορ 71-41, θυμίζοντας την ομάδα που πέρσι έφτασε στον τελικό.

Νωθρό ξεκίνημα για την ομάδα του Μέρκου Δεληφώτη, που έκανε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο ευρισκόμενη πίσω στο σκορ με 1-13, στη συνέχεια όμως ανέκαμψε και έφτασε στην ισοφάριση με την λήξη του ημιχρόνου. Ο Δημήτρης Βύζας ήταν ασταμάτητος, ο Διονύσης Νικολαΐδης “βράχος” στο ζωγραφιστό, αλλά αμφότεροι δεν ήταν αρκετοί για να αποφύγουν την ήττα.

Ένας Νίνος Κανελλίδης βγαλμένος από τα παλιά, ξεκινώντας με 4/4 τρίποντα έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο τρίτος παίκτης σε διάστημα τριών ημερών που έφτασε τα 5 τρίποντα σε παιχνίδι. Ο Μπουτζόλας σκόραρε πετώντας στον αέρα και ο Τσιγκογιάννης πυροβολούσε από μέση απόσταση, καταφέρνοντας στο τέλος να κερδίσουν με διαφορά τους αντιπάλους τους. Καταλυτική η παρουσία του Κύρτσου στο ζωγραφιστό.

Άρρωστοι – nJOYers  39-51

Άρρωστοι : Νικολαΐδης Μ. 2, Δεληφώτης, Χατζηκώστας, Μπουλασίκης, Θεοδωρίδης 2, Βύζας 24(2), Μπέκας, Νικολαΐδης Δ. 9, Βασιλειάδης 2.

nJOYers: Χατζημηνιάδης, Τσιγκογιάννης 10, Γκίνης 2, Μουρατίδης, Λαφάρας 2, Μάρτος 4, Κανελλίδης 23(5), Κύρτσος, Χονδροματίδης 2, Πουλτσίδης, Μπουτζόλας 8.


Εξαιρετική εμφάνιση για τους Bad Boys, που μετά τα πρώτα 5 λεπτά δυστοκίας, πάτησαν γκάζι και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω.

Ο Δούλαλας θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό πετυχαίνοντας σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας! Ο Στύκας εκτελεστής από τα 6,75 και οι Πουσατίδης, Πολυμέρης κυριάρχησαν στις δυο ρακέτες με αποτέλεσμα την καλύτερη φετινή επίθεση στο τουρνουά.

Αγνώριστη η αρμάδα του Αλέξανδρου Ηλιάδη, που δεν θύμιζε σε τίποτε την ομάδα που είδαμε τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Θέλεις η αστοχία ; η καλή αμυντική λειτουργία των αντιπάλων ; η έλλειψη συγκέντρωσης ; η μάλλον και όλα τα παραπάνω μαζί, συνετέλεσαν στην χειρότερη φετινή εμφάνιση τους.

Ο Θωμάς Μπαλτζής και ο Νίκος Μιχαηλίδης προσπάθησαν να αντιδράσουν, ο Γιάννης Λεονταράκης θύμισε αρκετές φορές το… επίθετο του ενώ στην άμυνα ο Γιάννης Τζανέτος έτρεξε πάνω κάτω, χωρίς όμως…φως στο τούνελ!

Bad Boys – Βέροια23  71-41

Bad Boys : Δούλαλας 30(1), Γώγος 4, Δομουτζής 6, Μπακαλίδης 5 (1), Στύκας 13(3), Λιακόπουλος 5, Πουσατίδης 4, Πολυμέρης 4, Γαβριλάκης.

Βέροια23 : Αβραάμ 3, Ευθυμιάδης, Μιχαηλίδης 9, Ηλιάδης 1, Μπαλτζής 11, Λεονταράκης 2, Τζιμογιάννης 6, Τζανέτος 9.

Το σημερινό πρόγραμμα στο Κλειστό του Προμηθέα (28/5) :

18.00  Basket Gurus – Φούφουτος

19.45  Texas Losers – Αβάνα

21.30  Μορφές – Slow Pistons

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected