Κατηγορίες
Football League

Πανηγυρίζει την οριστική παραμονή!

Την ισοπαλία που ισοδυναμεί με παραμονή στη Football League πανηγύρισαν Αχαρναϊκός και Αναγέννηση Καρδίτσας στο Μενίδι.

Το τελικό 1-1 σε συνδυασμό με τη νίκη της Καλλιθέας μέσα στην Ελευσίνα οριστικοποίησε την σωτηρία, τόσο για την ομάδα του Μενιδίου, όσο και για τους «κιτρινόμαυρους». Αμφότερες οι ομάδες ευνοούνται στην ισοβαθμία στους 36 βαθμούς με την ομάδα του Ελ Πάσο, τόσο σε διπλή, όσο και στην τριπλή.

Συγκεκριμένα, ο Αχαρναϊκός έχει κερδίσει την Καλλιθέα 3-1 στην έδρα του και έχει αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο Ελ Πάσο. Η ΑΣΑ επικράτησε με 1-0 στο σπίτι της και πήρε βαθμό στην Καλλιθέα με 2-2. Άρα Μενιδιάτες και Καρδιτσιώτες έχουν τέσσερις βαθμούς, έναντι μόλις δύο των «κυανόλευκων». Όποτε άπαντες αποχώρησαν με χαμόγελα, αφού ο βασικός στόχος της σεζόν επιτυγχάνεται δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αχαρναϊκός προηγήθηκε στο 8’ με δυνατό σουτ του Αναστασίου και έπειτα από γκέλα του Πρίφτη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75΄με ωραίο πλασέ του Τσιλούλη και πήραν εκτός έδρας βαθμό έπειτα από 3,5 μήνες και το 0-0 στις Σέρρες (5/2/2017). Παραμένουν πάντως, χωρίς εκτός έδρας διπλό από την 5η αγωνιστική και το τρίποντο στο Αιγίνιο με 0-3 (10/12/2016).

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σταμούλης (63’ Καρδάσης), Καραντασιάδης, Τσουβαλτσίδης, Σωτηράκος, Αναστασίου, Μεγαλοοικονόμου, Παπατόλιος, Πλαβούκος, Ντάγκρας (78’ Λύρας), Μεζίνι (87’ Χαραλαμπόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Κισκαμπάνης, Υφαντής (46’ λ.τρ. Τζάνης), Σμίλτος, Ντεμπελέ (58’ Μυργιώτης), Τσιλούλης, Δημόπουλος, Μπλέντι, Μπιτέλης, Τζέκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected