Γ Εθνική / Τοπικά

Στα…σαλόνια που ανήκει ο Πανηλειακός!

Το απόγευμα της Κυριακής (28/5) με τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού των Πλέι οφ τίτλου στην Α1 Κατηγορία Ηλείας ολοκληρώθηκε η σειρά, όπου αναδείχτηκε πρωταθλητής ο Πανηλειακός και πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική της προσεχούς σεζόν.

Και συγκεκριμένα το ματς Νίκη Τραγανού – Πανηλειακός, στο γήπεδο Τραγανού, ολοκληρώθηκε με σκορ 0-3 υπέρ της ομάδας του Πύργου.

Που άλλωστε, ήταν η ανώτερη και η – με διαφορά – μεγαλύτερου μεγέθους και αξίας, πριν καν την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα που έκανε από το περυσινό καλοκαίρι (τη σεζόν 2014-2015 είχε αποσυρθεί στα μέσα της σεζόν από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την επόμενη σεζόν 2015-2016 δεν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική, αλλά και πουθενά αλλού) επανεκκινώντας από το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας Ηλείας)

– Υπενθυμίζεται ότι η σειρά των τελικών είχε το λιγότερο δυο ματς και το περισσότερο τρία. Ο πρωτοπόρος Πανηλειακός χρειαζόταν τουλάχιστον τέσσερις (4) βαθμούς για να υπερισχύσει ενώ η Νίκη τουλάχιστον πέντε (5) βαθμούς.

Προηγήθηκε το πρώτο ματς της σειράς (το περασμένο Σάββατο 20/5 στο στάδιο Πύργου), Πανηλειακός – Νίκη Τραγανού 0-0

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliaoikonomia.gr

Η σύνθεση του Πανηλειακού :

Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Γκουβέρος, Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Στούπης, Πλαστουργός (58′ Χατζηστάμου), Παναγόπουλος (84′ Χατζηαράπης), Βλαχόπουλος (73′ Σκοζάι), Σωτηρόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected