Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Απόψε στις 20.00 η κλήρωση αλά…Champions League για τις 32 ομάδες του 3ου Τουρνουά Foot Tennis!

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των δηλώσεων ομάδων και παικτών για το 3ο Τουρνουά Foot Tennis, που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 2 έως το Σάββατο 17 Ιουνίου στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Το όριο των 32 ομάδων που έθεσαν εξ αρχής οι διοργανωτές συμπληρώθηκε αρκετά νωρίς, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να καπαρώσουν μία θέση ακόμη κι αν δεν κατάφεραν μέχρι και πριν λίγες μέρες να βρουν τους παίκτες που θα έπαιρναν μέρος!

Η αγάπη του κόσμου για το καινοτόμο αυτό άθλημα αλλά και η μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, επέφεραν το σημαντικό ενδιαφέρον τον τελευταίο μήνα, όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αλλά και για αυτούς που θα ήθελαν να προβληθούν μέσα από το Τουρνουά.

Άλλωστε, η τοποθεσία (Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας), η διάρκεια (15 μέρες), το πλήθος ομάδων και παικτών αλλά και ο εορταστικός χαρακτήρας που δεν θυμίζει σε τίποτα το καθιερωμένο στιλ ποδοσφαίρου, έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο για να υπάρξει η ανάλογη ζήτηση και από πλευράς των επιχειρηματιών.

Το SportsUp, ως χορηγός επικοινωνίας, έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας (εκτός της οργάνωσης και λειτουργίας) και τη διαδικασία της κλήρωσης, που θα θυμίζει περισσότερο…ευρωπαϊκές διοργανώσεις και λιγότερο τις καθιερωμένες κληρώσεις που βλέπουμε στην Ελλάδα.

Το πιο σημαντικό όμως για τις 32 ομάδες και για τους 200 περίπου παίκτες είναι πως αύριο θα μάθουν αντιπάλους και πρόγραμμα μέχρι και τον τελικό, με μοναδικές αλλαγές να προκαλούνται ΜΟΝΟ από τις καιρικές συνθήκες.

Να σημειώσουμε τέλος πως επιθυμία των διοργανωτών ήταν να μην υπάρξουν ανακοινώσεις πριν την αυριανή κλήρωση, τόσο όσον αφορά τις ομάδες και τους παίκτες, όσο και των επάθλων ώστε να υπάρξει ένα είδος μέτρησης για τη δυναμική του τουρνουά.

Κι αυτό τελικά αποδείχτηκε εξαιρετική κίνηση, καθώς με μοναδικές αναρτήσεις την ανακοίνωση έναρξης των συμμετοχών αλλά και της αφίσας της διοργάνωσης, προσέγγισαν τους διοργανωτές πάνω από 50 ομάδες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected