Κατηγορίες
Football League

Κατέθεσε ένσταση!

Η Καλλιθέα επικράτησε 3-1 του Πανελευσινιακού, τον υποχρέωσε σε υποβιβασμό αγωνιστικά και ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα για να μείνει στην κατηγορία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η ομάδα της δυτικής Αττικής σκοπεύει να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πανελευσινιακός υποστηρίζει ότι η Καλλιθέα χρησιμοποίησε αντικανονικό αριθμό ξένων ποδοσφαιριστών. Όπως είναι γνωστό, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονταν σε διαδικασία επιτήρησης και έχουν τον εξής περιορισμό. Να χρησιμοποιούν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων πρωταθλήματος 8 Έλληνες στην ενδεκάδα.

Στο ματς της 32ης στροφής στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων βρέθηκαν οι: Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Τσώνης, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μασέδο, Τσίπρας, Σταματάκος. Θέσεις ξένων πιάνουν οι Ντιακιτέ, Μασέδο, ενώ η Καλλιθέα υπολογίζει ως αλλοδαπό, για να είναι καλυμμένη τον Νταμιάνο Γκίνη, γιατί αυτός είναι διεθνής με την Ελπίδων της Αλβανίας. Σύμφωνα με τους «σταχυοφόρους», η αθηναϊκή ομάδα ξεπέρασε το όριο, όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν θεωρούν πως ήταν αντικανονική η συμμετοχή του Μπέλη που μπήκε στο 71′ στη θέση του Σταματάκου, του Μάκο που πέρασε στο ματς στο 85′ αντί του Τσίπρα ή και των δύο…

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια αρχή έχει ως Έλληνες στη λίστα της τους Γκίνη, Μάκο Μπέλη, οπότε μένει να φανεί αν και για ποιους θα καταθέσει ένσταση ο Πανελευσινιακός. Στην Καλλιθέα, πάντως, τόνιζαν ότι δεν υφίσταται ζήτημα αντικανονικής συμμετοχής κάποιου εκ των προαναφερθέντων, ενώ είναι ενήμεροι για τις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει η διοίκηση των «σταχυοφόρων».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected