Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Τα αποτελέσματα της Κυριακής (28/5) και το σημερινό πρόγραμμα (photos+vid)

Μία ακόμη “γεμάτη” εβδομάδα ολοκληρώθηκε για το Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017”!

Στο πρώτο παιχνίδι της Κυριακής 28/5, οι Φούφουτος έδειξαν για μια ακόμα φορά ποσό φορμαρισμένη ομάδα είναι κερδίζοντας τους Basket Gurus με σκορ 45-70.

Το ματς ήταν εκ προοιμίου δύσκολο για την ομάδα του Γιώργου Κυβεντίδη, που δεν κατάφερε να βρει αντίδοτο στην αντίπαλη άμυνα. Οι Κυριακίδης και Φουτσιτζής προσπάθησαν με συνεχόμενα καλάθια να βοηθήσουν, καθώς ο πρώτος σκόρερ Τζούρτζιας αντιμετώπισε πρόβλημα από το pressing της αντίπαλης ομάδας σε όλο το γήπεδο. Παρόλα αυτά, “πλήγωσε” το καλάθι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ των Gurus.

Από την άλλη πλευρά, χωρίς να δώσουν καθόλου αέρα στους αντιπάλους, η μαχητική ομάδα του Μωυσιάδη πάτησε γκάζι από την αρχή. Ασταμάτητος ο Τσιμτσιρίδης, έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Νικολόπουλος πυροβόλησε από απόσταση ενώ ο Παπαδόπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός. Κρυφό ατού ο Λαζάρου που σκόραρε όταν… έκαιγε η μπάλα!

Basket Gurus : Αλεξίου, Πολυμένης 4, Φουτσιτζής 8, Κυβεντίδης 4(1), Χασιώτης, Μπιζέτας 5, Θεοδωρόπουλος 4, Κυριακίδης 8(2), Τζούρτζιας 12(1).

Φούφουτος : Παπαδόπουλος 13, Μωϋσιάδης 2, Κασάπης, Τσιμτσιρίδης 28(2), Στεργιόπουλος 3, Σαράφης, Λαζάρου 4, Καλαντζόπουλος, Νικολόπουλος 16(2), Αμοιρίδης 4.

Με τον αέρα του πρωταθλητή, οι Τεξανοί του Μπιζέτα “κατάπιαν” οποιαδήποτε προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας για να κρατηθεί στο παιχνίδι. Ο… μαέστρος Πύρκας έδινε ρυθμό, ο Μανούρας πήρε την… κιθάρα και έπαιζε “καλάθια” , ο Σαββαΐδης έκανε σόλο στο ζωγραφιστό και ο Τσίπης στα…κρουστά σκόραρε από παντού.

Παρά τη διαφορά δυναμικότητας, οι μαχητικοί Κουβανοί πάλεψαν στα ίσα. Ο Χαραλαμπιδης δεν σταμάτησε να σκοράρει, ο Αργυρόπουλος “πλήγωνε” τα καλάθια έξω από τα 6,75 και ο Μυτιλέκας σκόραρε από μέση απόσταση, χωρίς όμως να μπορέσουν να αποσοβήσουν την ήττα.

Texas Losers : Σαββαΐδης 10, Πύρκας 8, Τσίπης 9, Μπιζέτας 8(2), Ντόβας 3, Γαϊτανίδης, Χατζής 4, Γιαβρόγλου 3, Μανούρας 19(3).

Αβάνα : Χαραλαμπίδης 12(2), Καρανάσιος 2, Μόσχου 2, Μποροδήμος 6, Μυτιλέκας 6, Κοντοκώστας, Αργυρόπουλος 9(3), Καλαμαράς 3(1).

Ντέρμπι βραδινό μας επιφύλασσε η Κυριακή, με τις Μορφές να προσπαθούν να σβήσουν το πρώτο κακό τους ημίχρονο. Βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 20 πόντους διαφορά, κάπου εκεί όμως πήρε μπρος ο Σκουμπόπουλος (στην καλύτερη εμφάνιση του για φέτος), ο Τούφας σκόραρε από παντού για ένα ακόμα παιχνίδι και ο Καραμίχος μόνιμος εκτελεστής από τα 6,75. Η διαφορά όμως ήταν δύσκολο να καλυφθεί και επήλθε η ήττα.

Από την άλλη πλευρά, εμφανίζοντας το περσινό τους καλό πρόσωπο, η αρμάδα του Τσαμήτρου πάτησε γκάζι και βρισκόταν μπροστά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι. Σε τρομερή κατάσταση ο Μαυροκεφαλίδης σκόραρε από παντού, ο Τσιάρας ντύθηκε… Σούμποτιτς και ο Παπαδόπουλος σκόραρε στο ζωγραφιστό.

Μορφές : Παπαστεργίου 1, Τριγώνης 4, Ιωαννίδης 3, Μαυρόπουλος, Καραμίχος 6(2), Τούφας 14(1), Σκουμπόπουλος 20(3), Χατζηκυριακίδης.

Slow Pistons : Παπαδημητρίου, Μαυροκεφαλίδης 24(2), Τσαμήτρος 2, Καπαγερίδης 3, Λελεκάκης, Κωτσάκης 6, Παπαδόπουλος 8, Σιδηρόπουλος, Τσιάρας 9(3), Προύσαλης 3(1), Λιακόπουλος.

Το σημερινό (29/5) πρόγραμμα του Ανοιχτού Γηπέδου Εληάς :

19.00  Θύελλα – Bad Boys

21.00  Οκλαχώμα – Άρρωστοι

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected