Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αποχαιρετά τον Άρη Παλαιοχωρίου ο Δημήτρης Πρίντζιος

Νέα δεδομένα προκύπτουν στον Άρη Παλαιοχωρίου, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο Δημήτρης Πρίντζιος, προπονητής της ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια, δεν θα συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους” όπως δήλωσε ο ίδιος με επιστολή που διένειμε στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά :

“Μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου στο πάγκο του Άρη Παλαιοχωριου όπου έζησα μεγάλες και όμορφες στιγμές, δημιουργώντας μια ομάδα πρότυπο και ζηλευτή στο νομό, με νεαρούς κυρίως παίκτες και με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα λόγω των τελευταίων διοικητικών εξελίξεων και το σεβασμό και αγάπη που τρέφω σ’ αυτήν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον πρόεδρο της ομάδος κ. Θωμά Παντόπουλο που μου εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2014 τη θέση του προπονητή στην ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου. Ήταν σε κάθε βήμα πάντα δίπλα μας και ήταν ο αρωγός αυτής της προσπάθειας στο να δημιουργηθεί μια ομάδα πρότυπο για τα δεδομένα του νομού.

Επίσης να ευχαριστήσω τον ταμία της ομάδος κ. Τάκη Παπαδόπουλο που φρόντιζε πάντα ώστε να μην λείψει τίποτα από την ομάδα και ήταν ένας πραγματικός κύριος.

Να ευχαριστήσω την Αντιπρόεδρο την κ. Έφη Μπαντή για την αφοσίωση και εργατικότητα που έδειξε σ’ αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είναι στην διοίκηση της ομάδος.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνω για τον Ντίνο Μουστάκα γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και πονάει πραγματικά και αληθινά αυτήν την ομάδα και ήταν πάντα δίπλα μου, όπως και στον Κώστα Γεωργούση τον αφανή εργάτη της ομάδος.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδος για την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου αλλά κυρίως για την στήριξη προς τα νεαρά παιδιά του συλλόγου, όπως και τους και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και φέρανε τα παιδιά τους στην ομάδα ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιοζήλευτο σύνολο.

Κλείνοντας αφήνω τελευταίους τους παίκτες μου – τα παιδιά μου!!!! Αυτά τα παιδιά που πραγματικά αξίζουν πάρα πολλά και η αξία τους είναι μεγαλύτερη από το να αγωνίζονται σε τοπικό επίπεδο. Δημιούργησαν μια παρέα-οικογένεια όπου όλοι τους θαύμαζαν αλλά και θα τους θαυμάζουν γιατί οι δεσμοί φιλίας που ανέπτυξαν μεταξύ τους είναι πρωτοφανής.

Καταφέραμε όλοι μαζί να αλλάξουμε επίπεδο την ομάδα και σε σύντομο χρονικό διάστημα να γράψουν ιστορία με τα συνεχόμενα ρεκόρ τους και να μιλάνε όλοι γι αυτούς. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με έκαναν συνεχώς περήφανο με τις επιτυχίες τους και μου έδωσαν άπειρες καθημερινές χαρές. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να πετύχει τους στόχους που έχει θέση στη ζωή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected