Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το χειρότερο φινάλε για τον Έλληνα της Έσμπιεργκ…

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για τον Κώστα Τσιμίκα στην Δανία, καθώς στο κρίσιμο ματς για την παραμονή στην κατηγορία ο ίδιος αποβλήθηκε στο 87΄ με 2η κίτρινη κάρτα, η ομάδα του ηττήθηκε και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία!

Όπως αναφέρει το serressport.gr, η Έσμπιεργκ έπαιζε την Κυριακή εκτός έδρας με την Χόρσενς και ήθελε νίκη ή ισοπαλία με 2-2 για να έχει μία δεύτερη ευκαιρία παραμονής, ωστόσο δεν τα κατάφερε αφού δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει αρκετά εσωτερικά προβλήματα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ηττήθηκε με 3-2 και αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής ήταν για ακόμη ένα ματς βασικός, ωστόσο είδε δύο κίτρινες κάρτες και στο 87΄ αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και ενώ το παιχνίδι είχε ήδη χαθεί, αφού εκείνη την στιγμή το σκορ ήταν 3-1.

Πλέον αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό απ’ όπου και ήταν δανεικός προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να αποφασίσουν ποιο θα είναι το μέλλον του. Πάντως ασχέτως της κατάληξης της Έσμπιεργκ η δική του προσφορά με 13 συμμετοχές και 2 γκολ μόνο άσχημη δεν ήταν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected