Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ετοιμάζει “κόλπο-γκρόσο” η Καλαμάτα;

Τα… κλειδιά στον Γιάννη Χριστόπουλο είναι έτοιμοι να δώσουν στην Μαύρη Θύελλα, καθώς στο πρόσωπο του καταξιωμένου Μεσσήνιου τεχνικού βλέπουν τον άνθρωπο ο οποίος διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις να οδηγήσει την Καλαμάτα στην επόμενη μέρα με την επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο 44χρονος προπονητής βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα στην Καλαμάτα και σύμφωνα με πληροφορίες του sport365.gr, είχε κατ ιδίαν επαφή με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, στην βίλα του διοικητικού ηγέτη της Μαύρης Θύελλας στα Κατσέϊκα Καλαμάτας!

Από την στιγμή κατά την οποία η Μαύρη Θύελλα έχει Θέσει ψηλά τον πήχη, όχι μόνο για την επόμενη σεζόν αλλά και στην συνέχεια, χρειάζεται να ξεκινήσει από τον άνθρωπο στην άκρη του πάγκου.

Η παρουσία ενός τεχνικού ο οποίος να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, με γνώσεις, κύρος και διάθεση για έργο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση και ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ένας τεχνικός ο οποίος διαθέτει όλο το “πακέτο”.

Παπαδόπουλος και Χριστόπουλος είχαν εγκάρδια και μακρά ποδοσφαιρική κουβέντα για τα Θέματα της ομάδας με τον πρόεδρο της Καλαμάτας, χωρίς χρονοτριβή, να ρίχνει στο τραπέζι την προοπτική της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος έχει ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα, -στην Καλαμάτα άλλωστε έβγαλε το πρώτο του δελτίο ενώ η έναρξη της προπονητικήjς του σταδιοδρομίας έγινε στην άκρη του πάγκου της ομάδας Κ17-, άκουσε με προσοχή τον διοικητικό ηγέτη της Μαύρης Θύελλας και στην συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε σε επί μέρους Θέματα και προϋποθέσεις, στοιχεία τα οποία Θεωρεί απαραίτητα να εξασφαλιστούν, στην προοπτική της συνεργασίας.

Οι δυο πλευρές Θα έχουν νέο ραντεβού τις προσεχείς μέρες όπου αναμένεται να μιλήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες και να οριστικοποιήσουν τι μέλλει γενέσθαι με το Θέμα που Θα καθορίσει, εν πολλοίς, το μέλλον και την προοπτική της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected