Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Οι 2+1 Βραζιλιάνοι!

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος Ραφίνια και ο 27χρονος εξτρέμ Μαρκίνιο φαίνεται να βρίσκονται μια ανάσα από τον ερχομό τους στον Πλατανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, οι μεταγραφές των δύο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθούν, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Τα ονόματα των δύο παικτών έχουν δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας (a-sports), όπως εξάλλου κι ένα τρίτο, που πρόκειται γι’ αυτό του 25χρονου εξτρέμ, Χάντσον. Απ’ ό,τι φαίνεται -και μάλλον αυτό αφορά τους Ραφίνια και Μαρκίνιο- κάποια εμπόδια που προέκυψαν και αφορούσαν την εμπλοκή αρκετών μάνατζερ στην υπόθεση των μεταγραφών τους, ξεπερνιούνται κι έτσι οι δύο παίκτες είναι έτοιμοι να καταφθάσουν στην Ελλάδα!

Από την άλλη, σε σημερινό τους δημοσίευμα, τα “Χανιώτικα Νέα” αναφέρουν ότι άνθρωπος του Πλατανιά, κληθείς να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα σημείωσε ότι, «με τους Βραζιλιάνους αν δεν δω χαρτιά δεν πιστεύω τίποτα», επομένως απ’ ό,τι φαίνεται στον Πλατανιά τηρείται μια στάση επιφυλακτική ίσως μέχρι το θέμα να ξεκαθαρίσει οριστικά…

Ο Πλατανιάς πάντως φαίνεται να… επενδύει βραζιλιάνικα, καθώς μέσα στις επιδιώξεις είναι συν τοις άλλοις και η πραγματοποίηση της μεταγραφής του 34χρονου τερματοφύλακα, Χουάντερσον, που δεν θα ακολουθήσει τον Ηρακλή στη Φούτμπολ Λιγκ. Παρόλα αυτά, είναι σαφές ότι τον διεκδικούν κι άλλες ομάδες, με μία από αυτές να είναι η Λάρισα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected