Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Με δύο παιχνίδια η επιστροφή στο Ανοιχτό Εληάς (αποτελέσματα, βαθμολογίες, πρόγραμμα)

Νίκη για τους Οκλαχώμα στο βραδικό παιχνίδι της Δευτέρας

Με δυο παιχνίδια στην Εληά συνεχίστηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017.

Τα φαβορί συνέχισαν με νίκες καθώς τόσο οι Bad Boys όσο και οι Οκλαχώμα επιβλήθηκαν των Θύελλα και Άρρωστοι, σε δύο παιχνίδι με μεγάλα σκορ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Θύελλα πάλεψε για να κάνει την έκπληξη, αλλά δυστυχώς η αστοχία δεν τους άφησε να φύγουν με το ροζ φύλλο. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας σκόραραν, δείχνοντας την ομαδικότητα που επικρατεί στο σύνολο του Κονδώνη. Δύναμη ο Μπουζίκας, “αστραπή” ο Πεχλιβανίδης και πολυεργαλείο ο Γκοντόπουλος. Εξαιρετικός και ο Χατζηπαυλιδης!

Δεύτερο παιχνίδι που ο Δούλαλας βρίσκει ρυθμό και είναι ασταμάτητος, δίνοντας τη συνεχόμενη νίκη για τα “κακά παιδιά” του Μπακαλίδη. Λιακόπουλος και Στύκας… πυροβολούσαν από μακριά, οι Γαβριλάκης και Δομουτζής κυριάρχησαν στις ρακέτες και ο Πολυμέρης ακόμα κατεβάζει ριμπάουντ.

Θύελλα : Μπουζίκας 12, Πεχλιβανίδης 6, Βαρβέρης 5, Μουρατίδης 3(1), Μαυρομιχάλης 5(1), Κονδώνης 4, Χατζηπαυλίδης 6, Κατσιγιαννόπουλος 3, Πιπερίδης 1, Γκοντόπουλος 2.

Bad Boys : Δούλαλας 28, Γώγος 2, Δομουτζής 6, Στύκας 8, Λιακόπουλος 6, Πουσατίδης 4, Πολυμέρης 6, Γαβριλάκης 4.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το σύνολο του Κούλη μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα καθώς δεν ήθελε να κάνει το ίδιο λάθος με το προηγούμενο παιχνίδι. Πήρε προβάδισμα στο σκορ και έκτοτε δεν το έχασε ποτέ. Οι “Διόσκουροι” Μάρκοβίτης και Βλαχάκης έδωσαν λύσεις στο σκοράρισμα, ο Κυριαζόπουλος έβαλε τα μακρινά σουτ και ο Μπεκιαρίδης ήταν κυρίαρχος στην ρακέτα.

Πάλεψαν το παιχνίδι οι Άρρωστοι, με τον αρχηγό Δεληφώτη να βομβαρδίζει από την γραμμή του τρίποντου, τον Διονύση Νικολαιδη να “πληγώνει” το αντίπαλο καλάθι και τον Βασιλειάδη να εκτελεί από μέση απόσταση, ένα καταστροφικό όμως τρίτο δεκάλεπτο δεν τους άφησε περιθώρια να ελπίζουν.

Οκλαχώμα : Κωτιάδης 4, Κούλης 2, Μαρκοβίτης 23, Βλαχάκης 13, Τσιριμπάκας, Κυριαζόπουλος 8, Μπεκιαρίδης 8.

Άρρωστοι : Νικολαΐδης Μ., Δεληφώτης 6(2), Χατζηκώστας 2, Θεοδωρίδης 9, Μπουλασίκης 2, Βύζας 2, Μπέκας, Νικολαΐδης Δ 10, Βασιλειάδης 9.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 30/5 :

21.15  Παρτάλια – Βέροια23

Οι βαθμολογίες :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected