Κατηγορίες
Basket

Όλα για όλα ο Λάσκαρης με Γιαννάκη!

Μόνο το τυπικό μέρος, όσο τυπικό μπορεί να είναι μια υπογραφή και παρακάτω θα εξηγηθεί αυτό αναλυτικά, απομένει για την ολοκληρωμένη συμφωνία Νίκου Λάσκαρη – Παναγιώτη Γιαννάκη και την συμπόρευσή τους με… διπλό χρονικό ορίζοντα, τριών συν δύο χρόνων.

Η ιστορία άρχισε πριν από μήνες, με πρώτο… προξενητή τον ένα εκ των νομικών συμβούλων της ΚΑΕ και εκ των (αρκετά) έμπιστων του Λάσκαρη. Σταδιακά έπειθε τον ιδιοκτήτη, ότι ο κύκλος του Πρίφτη έκλεινε και ότι ο Γιαννάκης έπρεπε για πολλούς λόγους να τον διαδεχτεί. Ο Λάσκαρης ήθελε τον χρόνο του να ζυγίσει καταστάσεις, αλλά σταδιακά το έβαλε στο μυαλό του. Ειδικά την εποχή που παρουσιάστηκε το πολύ μεγάλο πρόβλημα με την δικαστική του διαμάχη για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ με τον πρώην συνεταίρο του…

Ο Γιαννάκης είναι από μόνος του ένα πολύ μεγάλο μέγεθος, για τον Αρη ιδιαίτερα κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό. Μπορεί από μόνος του να αποτελέσει «κυματοθραύστη» και η παρουσία του να μετατοπίσει την κουβέντα από οποιοδήποτε άλλο… ανεπιθύμητο πεδίο. Μπορεί επίσης να υποστηρίξει και να «αντέξει» ένα μακρόπνοο πλάνο που θα θέλει αντοχές.

Ο Πρίφτης, τον οποίο φυσικά και πιστώνεται ο Λάσκαρης ότι όταν ανέλαβε τον στήριξε κλείνοντας πεισματικά τα αυτιά του στα… κρωξίματα των κοράκων που όρμηξαν, πρόσφερε μεγάλη λάμψη στον Αρη. Ακόμα και η φετινή, γεμάτη σκαμπανεβάσματα σεζόν, έφερε την ομάδα στον τελικό κυπέλλου και έφερε για την ώρα τον αποκλεισμό του μεγάλου αντιπάλου ΠΑΟΚ και εν τέλει, διεκδικεί την τρίτη θέση άσχετα που αυτή δεν δίνει τίποτα. Συνολικά στην τριετία Πρίφτη (και Λάσκαρη βεβαίως για να μην ξεχνάμε ποιος οραματίστηκε κι επένδυσε και στήριξε) ο Αρης επέστρεψε στα ψηλά, πάτησε σταθερά και νιώθει έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

Αυτές οι επιτυχίες έχουν… φορτώσει στον Αρη τον Πρίφτη μέχρι τώρα, αφού δεν είναι καν κοινό μυστικό το ότι υπήρξαν 5-6 φορές που έφτασε μέσα στη χρονιά στην… πόρτα της εξόδου. Πριν καν τον τελικό κυπέλλου υπήρξε «ενημέρωση» δημοσιογράφων ότι είχε τελειώσει και το αποκορύφωμα ήταν το ματς στην Ρόδο με τον Κολοσσό που στο -23… ετοίμαζαν την ανακοίνωση και στο τέλος χάλασε το σχέδιο.

Οι άξονες της συμφωνίας στο basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected