Κατηγορίες
Super League 1

Αλλάζουν τα πάντα στις Ακαδημίες της ΑΕΚ!

Στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο μοντέλο λειτουργίας των ακαδημιών της, η ΑΕΚ γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με Παναγιωτάρα, Κατραμάδο, Χατζόπουλο, Δήμο, Ρούσσο και Κυριακόπουλο. Τέλος και ο Σαβέφσκι!

Όπως αναφέρει το SDNA, η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται εν αναμονή της γνωστοποίησης του νέου οργανογράμματος των τμημάτων υποδομής, την ευθύνη του οποίου θα έχει -όπως είναι γνωστό- ο Άκης Ζήκος, με συνεργάτη του τον Γιάννη Σαμαρά. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας που θα εφαρμοστεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με έναρξη ισχύος από την 1η Ιουνίου, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τους προπονητές Νίκο Παναγιωτάρα, Διονύση Κατραμάδο, Αγγελο Χατζόπουλο, Μάρκο Δήμο, Δημήτρη Ρούσσο και Τάσο Κυριακόπουλο.

Η ΑΕΚ τούς ευχαριστεί για την προσφορά τους και τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της δουλειάς τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Οι λεπτομέρειες και τα πρόσωπα του νέου μοντέλου λειτουργίας των Ακαδημιών θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τέλος και ο Σαβέφσκι

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των τμημάτων υποδομής με τον Τόνι Σαβέβσκι.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με έξι προπονητές των τμημάτων υποδομής, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι στο νέο μοντέλο λειτουργίας των ακαδημιών δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε ο μέχρι σήμερα σκάουτερ Τόνι Σαβέβσκι, με τους Κιτρινόμαυρους τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα και σε αυτή τη θητεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Τόνι Σαβέβσκι από τη θέση του Υπεύθυνου Σκάουτινγκ. Η ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα που υπηρέτησε το πόστο αυτό, αλλά και για τη διαχρονική παρουσία του στις Ακαδημίες της ομάδας, και του εύχεται κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Τόνι Σαβέβσκι ήταν και θα παραμείνει ιστορικό κεφάλαιο του συλλόγου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected