Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο Καμπάς της ΑΕΠ Βέροιας!

Στα δοκιμαστικά του Παναθηναϊκού στο Λιτόχωρο Πιερίας βρέθηκε το Σάββατο 27/5 ο νεαρός πορτιέρο της ΑΕΠ Βέροιας, Βαγγέλης Καμπάς.

Ο γεννημένος το 2002 τερματοφύλακας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι Πόντιοι αναμένεται να γίνει κρούση από τους “πράσινους” για την απόκτηση του.

Αναλυτικά :

“Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε στα δοκιμαστικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Π Βέροιας ΚΑΜΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ γεννημένος το 2002.

Τόσο ο προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής κ. Μπαρτζώκας όσο και ο Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ. Ελευθεριάδης δήλωσαν ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη και αναμένεται η πρόταση προς την ομάδα της Α.Ε.Π Βέροιας.

Παρών στην όλη διαδικασία και ο Γενικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής και πρώην ποδοσφαιριστής της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά και της Εθνικής Ελλάδος -Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004- κ. Φύσσας.

Η Α.Ε.Π Βέροιας συνεχίζοντας την παράδοση ανεύρεσης και εκπαίδευσης παικτών με πρωτεργάτη τον κ. Στέφανο Γαϊτάνο και την σημαντική συμβολή του προπονητή τερματοφυλάκων, διπλωματούχο της Ελβετικής σχολής τερματοφυλάκων, κ. Παναγιωτούλα Παναγιώτη ευελπιστεί να αποτελέσει το σκαλοπάτι κάθε νέου ποδοσφαιριστή για μια πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με στέρεες και υγιείς βάσεις.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected