Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ένα ακόμη νέο πρόσωπο στη φαρέτρα του Σκίμπε!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα είναι στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Βοσνία στη Ζένιτσα (9/6). Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού ήταν στα υπόψιν από τον αγώνα με το Βέλγιο.

Φρέσκο αίμα θα υπάρχει στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε ενόψει Βοσνίας. Πέρα από τους Τάσο Δώνη και Μπάμπη Λυκογιάννη, οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί πως βρίσκονται στις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για τη μεγάλη μάχη στη Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου, ο Γερμανός ομοσπονδιακός εκλέκτορας θα έχει μαζί του και τον Παναγιώτη Ρέτσο του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο νεαρός άσος βρισκόταν στα υπόψιν του Σκίμπε και για τον αγώνα με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες στις 25 Μαρτίου (1-1), αλλά προτιμήθηκε να μείνει στην Εθνική Νέων που είχε κρίσιμους αγώνες εκείνο το διάστημα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο Γιάννης Γκούμας τον είχε μεγάλη ανάγκη.

Άλλωστε, ο νεαρός είναι 98άρης, δεν έχει παίξει ούτε στην Ελπίδων και όμως τώρα θα πάρει το χρίσμα στην Εθνική Ανδρών, αφού ο κόουτς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και τον έχει παρακολουθήσει όλη την σεζόν με τον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε ενεργό ρόλο.

Ο Ρέτσος μπορεί να βοηθήσει τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα άκρα, ενώ παίζει και ως κόφτης. Εν ολίγοις, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε περισσότερες από μια θέσεις, ο Σκίμπε γνωρίζει πολύ καλά τα ποδοσφαιρικά του προσόντα και γι’ αυτό αναμένεται να βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς του για τη μάχη με τους Βόσνιους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected