Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Φινάλε της σεζόν στον ΦΑΣ Νάουσα με μια όμορφη γιορτή!

Με μια όμορφη γιορτή το απόγευμα της Δευτέρας (29-5) στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου, ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος για την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα.

Νωρίτερα έγινε αγώνας προπόνησης στον οποίο αγωνίστηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές με την ομάδα Κ-17 της Βέροιας.

Στη συνέχεια η Διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα διοργάνωσε εκδήλωση για τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας, η οποία έγινε σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα.

Ο πρόεδρος κ. Απόστολος Μπέκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καλή πορεία που είχε ομάδα στο πρωτάθλημα, ευχαρίστησε τους προπονητές για το έργο τους, τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και τα μέλη της διοίκησης για την πολύτιμη προσφορά τους. Ευχήθηκε σε όλους ξεκούραση και καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Ιούλιο στην έναρξη της προετοιμασίας του νέου πρωταθλήματος.

Περαστικά στον Δήμο Κοντό

Η Διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Δήμο Κοντό της ομάδας Κ-17 Βέροιας, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα προπόνησης με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημ. Στάδιο Νάουσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected