Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οριστική η μεταγραφή!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από τη Ντόρτμουντ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Λίγες ώρες μετά την απόλυση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία της, η ομάδα της Βεστφαλίας «χάνει» τον πιο πολύτιμο ποδοσφαιριστής της.

Σύμφωνα με το SDNA, υπάρχει συμφωνία της Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε ο Ομπαμεγιάνγκ να συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική ομάδα.

Η πώλησή του Γκαμπονέζου επιθετικού, ο οποίος εδώ και καιρό ήταν… φευγάτος από τους Γερμανούς, θα φτάσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν φαβορί για την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε καταπληκτική σεζόν στη Μπούντεσλιγκα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 31 γκολ.

Επιβεβαιώση της μεταγραφής δεν υπάρχει από κανέναν από τους δύο συλλόγους, ωστόσο τα ρεπορτάζ μεταδίδουν με βεβαιότητα ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Ομπαμεγιάνγκ, για τον οποίο είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, θεωρείται δεδομένη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected