Διάφορα

Η πρωτιά στα play off απόψε στο “Cafe στο 90′”!

Όλα τα…λεφτά το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (20.30), ένα ματς που θα απολαύσετε στο ποδοσφαιρικό στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το “Cafe στο 90′”!

Για τον ΠΑΟΚ, το αποψινό παιχνίδια αποτελεί μονόδρομο, ώστε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League την επόμενη σεζόν.

Τον παράγοντα «έδρα» καλείται να αξιοποιήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, με πολλά προβλήματα αλλά με πάθος και θέληση για τη νίκη που θα σώσει την χρονιά, πάει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός. Έξω Μπεργκ, Λέτο, Ζέκα και από χθες ο Μολέδο που δήλωσε κώλυμα.

Ο Παναθηναϊκός, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό του Πανιωνίου, ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι κερδίζει δύο βδομάδες ξεκούρασης πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Με νίκη δηλαδή κόντρα στον ΠΑΟΚ, ότι και να γίνει στη Νέα Σμύρνη, οι «πράσινοι» είναι πάνω από τον Πανιώνιο. Οπότε το ματς έχει τεράστια σημασία και για την επόμενη χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected