Basket

Έγινε το 1-1!

Σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν ντέρμπι καθ΄ όλη την διάρκεια του ,οι πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν με 84-80 τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ ο οποίος παρατάχθηκε χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη.

Το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με το σκορ να έχει αρκετά υψηλό σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Νίκος Παππάς, ερχόμενος από τον πάγκο με τον Έλληνα γκαρντ να πετυχαίνει 16 πόντους ενώ έκανε πολύ καλή δουλειά και στην άλλη πλευρά του γηπέδου.

Με διψήφιο αριθμό σε πόντους τελείωσαν τον αγώνα οι Τζειμς (14π.) και Μπουρούσης(12π.) ο οποίος μάζεψε και 6 ριμπάουντ. Στην αντίπαλη πλευρά για τους Ερυθρόλευκους την διαφορά έκανε ο Έρικ Γκριν με 21π έχοντας 5-6 τρίποντα ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος μέτρησε 15π.,6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Πλέον η σειρά ήρθε στα ίσια και οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή αυτή την φορά στην έδρα του Ολυμπιακού.

η ανάλυση του αγώνα στο basketblog.gr

Παναθηναϊκός : Καλάθης 8, Παππάς 16, Ρίβερς 9, Φελτνέιν 6, Τζειμς 14, Μπουρούσης 12, Γκιστ 2, Σίγκλετον 9, Γκάμπριελ 8,

Ολυμπιακός : Μάντζαρης 9, Πρίντεζης 15, Παπανικολάου 12, Παπαπέτρου 3, Μιλουτίνοφ 4, Μπιρτς 1, Γκριν 21, Γιανγκ 4, Αγραβάνης 9, Ουότερς 2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected