Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Γιώργου Παπά

Την παραίτηση του από το ΔΣ της Θύελλας Σταυρού παρέδωσε σήμερα ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Παπάς (φωτ.δεξιά).

Παράλληλα, απέστειλε επιστολή στο SportsUp με την οποία ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Μπακάλη αλλά και όσους συνεργάστηκε το διάστημα που διετέλεσε στο ΔΣ της Θύελλας.

Αναλυτικά :

“Μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ΑΟΑ Θύελλας Σταυρού, και την παραίτησή μου από το Δ.Σ., θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, να ευχαριστήσω όλους όσους μας στήριξαν, με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας, και μας βοήθησαν να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς ως νέο Δ.Σ.

Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να καταφέρει η ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. Πράγμα και το οποίο έγινε, αφού η ομάδα κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στον όμιλό της, παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες στις οποίες προσπαθήσαμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω, ήταν κάτι περισσότερο από αντίξοες, κυρίως λόγω έλλειψης στήριξης της ομάδας , σε όλα τα επίπεδα, αλλά και λόγω εσωτερικής αντιπολίτευσης.

Αν ο απολογισμός της περσινής χρονιάς είναι θετικός ή αρνητικός, αυτό μένει να το αξιολογήσει ο καθένας ξεχωριστά και να κάνει κριτική, αλλά και αυτοκριτική.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω θερμά τον πρώην Πρόεδρο της Θύελλας κ. Μπακάλη Δημήτριο, για την ευκαιρία που μου έδωσε να ασχοληθώ με κάτι που αγαπώ τόσο πολύ, τον προπονητή μας κ. Χατζηαθανασίου Ιωάννη, για την εξαιρετική συνεργασία μας, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την ψυχή και το ήθος τους εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια σε κάθε νέο τους βήμα.”

Παπάς Γεώργιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected