Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Νικητές οι “πράσινοι” στο ντέρμπ! (photos+vid)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο Ιούνιος για το Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018” καθώς οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Εληάς, απόλαυσηαν το καλύτερο παιχνίδι για φέτος!

Πιο σίγουροι και συγκεντρωμένοι οι Texas Losers επιβλήθηκαν των Άτλας με σκορ 58-71, μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι!

Δύο διαφορετικά ημίχρονα για τους Άτλαντες του Αθηνόδωρος Καραθανάσης, καθώς μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο πάλεψαν για να αντιστρέψουν τα πράγματα στο δεύτερο αλλά δεν τα κατάφεραν. Ανεπανάληπτος ο Μιχάλης Κλωναράς, ισοφάρισε το μέχρι χθες ρεκόρ των 5 τρίποντων σε ένα παιχνίδι, σκοράροντας με κάθε δυνατό τρόπο. Άξιος συμπαραστάτης για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μιχάλης Τζούφρας, παλεύοντας με τα θηρία στο ζωγραφιστό και πύραυλος ο Κώστας Σιάσος που ακόμα και αυτή την στιγμή τρέχει!

Την ίδια ώρα, οι Τεξανοί θύμισαν στο κοινό για ποιο λόγο σήκωσαν πέρσι την κούπα. Ωραία αμυντική λειτουργία, με πλουραλισμό στην επίθεση, ο Μανούρας ασταμάτητος όπως σε κάθε αγώνα, , ο αρχηγός Τόλης Μπιζέτας έσπασε το φετινό ρεκόρ σκοράροντας 6 τρίποντα ενώ ο Κωστας Πυρκας “τρύπησε” πολλάκις την άμυνα. Η έκπληξη για τους “πράσινους” ήταν ο Ντόβας που έβαλε καλάθια σε σημεία που μπλόκαρε η ομάδα.

Άτλας : Τζούφρας 17, Παπαγιάννης 2, Καραθανάσης 1, Σιάσιος 10(1), Κλωναράς 28(5), Μπογδαμπεΐδης, Μαρκοβίτσης.

Texas Losers : Σαββαΐδης 5, Πύρκας 12, Μπιζέτας 22(6), Ντόβας 10, Ντάφος 2, Γιαβρόγλου 2, Μανούρας 18, Χατζής.

Το σημερινό (2/6) πρόγραμμα (Κλειστό Προμηθέα) :

21.15  Μορφές – Basket Gurus

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected