Κατηγορίες
Basket

Αποβλήθηκε η Παρτιζάν!

Δύσκολες ώρες για την Παρτιζάν αλλά και το Σερβικό μπάσκετ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σερβία, η Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την αποβολή της Παρτιζάν και ακόμα δύο ομάδων από το Πρωτάθλημα!

Το Σερβικό μπάσκετ περνάει δύσκολες ώρες. Όπως αναφέρει το Sport24, πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Ερυθρός Αστέρας κάνει έρανο, ζητώντας οικονομική στήριξη από τον κόσμο του. Τώρα ήρθε η είδηση ότι και η άλλη μεγάλη ομάδα της χώρας έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία οδήγησαν στην αποβολή της από το Πρωτάθλημα!

Ο λόγος για την Παρτιζάν, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “novosti.rs” τιμωρήθηκε παρέα με την Σπαρτάκ και την Βρσατς με αποκλεισμό λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν!

Η είδηση έγινε γνωστή μόλις μία ημέρα πριν την τελευταία αγωνιστική του Σερβικού Πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα τότε η Παρτιζάν δεν θα πάρει μέρος στα playoffs! Για την ιστορία, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου η Παρτιζάν είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τη Μέγκα Λεκς, ενώ η Σπαρτάκ και Βρσατς παίζουν μεταξύ τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected