Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έτοιμος για μεταγραφή!

Ο Πανιώνιος έχει στο στόχαστρο του τον Γιώργο Σαραμαντά και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο 25χρονος άσος είναι πολύ κοντά στους “κυανέρυθρους”.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από τον Πανιώνιο το φετινό καλοκαίρι και είναι λογικό οι “κυανέρυθροι” από τη στιγμή που φέτος έχουν και την άνεση για μεταγραφές χωρίς περιορισμούς ήδη να έχουν αρχίσει να ψάχνουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Σαραμαντάς ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στον Ηρακλή όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος έχοντας συνολικά 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (27) και Κύπελλο (3).

Ο Σαραμαντάς αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 25χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 29/01/1992) είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους “κυανέρυθρους” λέγοντας το ναι στην πρόταση που του έχει ήδη γίνει.

Άλλωστε είναι ελεύθερος και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ συνδυάζει πολλά από τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης, όπως το ότι είναι νέος, Έλληνας και εξελίξιμος.

Μέχρι τώρα στην καριέρα του ο Σαραμαντάς έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό σε Γ’ και Β’ Εθνική και στον Ηρακλή στην Β’ και φυσικά στην Super League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected