Κατηγορίες
Διάφορα

Ο τελικός του Champions League έχει την τιμητική του απόψε στο “Barok” Coffee Bar!

Η “μητέρα των μαχών” ή αν προτιμάτε το ματς της χρονιάς, σας προσφέρει απόψε το βράδυ (21.45) το “Barok” Coffee Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί.

Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο Κάρντιφ στον μεγάλο τελικό του Champions League με τη «Γηραιά Κυρία» να στοχεύει σε κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά μετά το 1996 και τη «Βασίλισσα» να σηκώσει την κούπα για δεύτερη σερί χρονιά.

Η στιγμή που όλοι περιμένανε, έφτασε. Απόψε, στο Μιλένιουμ του Κάρντιφ (21:45) η Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται για το αστραφτερό τρόπαιο του Champions League. Το μεγαλύτερο παιχνίδι στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο απέχει μόλις μερικές ώρες για να καθηλώσει όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Η Γιουβέντους, που τυπικά είναι γηπεδούχος απόψε, θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 1996, όταν και είχε στεφθεί πρωταθλήτρια απέναντι στον Άγιαξ. Από τότε βρέθηκε άλλες τέσσερις φορές στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, απέναντι σε Ντόρτμουντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Μπαρτσελόνα, αλλά η «Γηραιά Κυρία» έφυγε και τις τέσσερις φορές ηττημένη.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται για τρίτη φορά τις τέσσερις τελευταίες σεζόν στον μεγάλο τελικό του Champions League. Μάλιστα, απόψε, η «Βασίλισσα» σε περίπτωση που κατακτήσει την κούπα θα είναι η πρώτη ομάδα που θα το καταφέρει για δύο συνεχόμενες χρονιές από τότε που η διοργάνωση μετονομάστηκε σε Champions League.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να παρατάξει τη Γιουβέντους με τη γνωστή αμυντική φιλοσοφία της που… τσακίζει κόκαλα. Οι Μπουφόν, Μπονούτσι και Κιελίνι μοιάζουν ανίκητοι στα μετόπισθεν και είναι έτοιμοι να βάλουν ένα γερό γρίφο στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του.

Στο στρατόπεδο των Μαδριλένων πάντως, ο Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της παρουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο και χαρακτήρισε «ηγέτη». Αναμφισβήτητα η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει πολλά από τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος με πολύ σημαντικά γκολ οδήγησε τους «Μερένχες» ως εδώ.

Στέψη μετά από 21 ολόκληρα χρόνια ή πρώτη back to back κατάκτηση και το 12ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη Μαδρίτη; Το βράδυ θα ξέρουμε…

Πιθανές συνθέσεις:

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Ντάνι Άλβες, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected