Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Και άνοδος και τίτλος!

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Football League είναι ο Απόλλων Σμύρνης!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 3-0 του ΑΟ Χανιά στη Ριζούπολη για την 33η και προτελευταία αγωνιστική και ό,τι και αν γίνει στην τελευταία «στροφή», η πρωτιά είναι δική της, αφού στο πρόγραμμα για την 34η αγωνιστική είναι ο Πανθρακικός.

Καθολικά ανώτερος ο Απόλλων Σμύρνης από τον ΑΟ Χανιά. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, απέναντι σε ένα σύνολο, που ξεκίνησε το ματς με έντεκα Έλληνες. Στην πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Ήταν στο 9′, όταν ο Χιντζίδης έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο ο Πετρόπουλος στόπαρε με το στήθος, σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή και σκόραρε (0-1).

η ανάλυση του αγώνα στο Fl News

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Ομπόντο, Κονέ, Σιατραβάνης (49′ Μπαρμπόσα), Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος (48′ Περογαμβράκης), Πετρόπουλος (70′ Καλλέργης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θ. Γκάτζιος): Αθανασίου (70′ Λαλί), Μούδιος, Βασιλείου, Αφράτης, Τουγλής (60′ Μέρο), Κοζάκης, Λάσκαρης, Ντούμος (46′ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Τσουκάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected