Football League

Πέρασε και από την Καρδίτσα

Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν έδωσε το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου στην Καρδίτσα η Αναγέννηση όπου υποδέχθηκε για την 33η αγωνιστική της Football League τον ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει το karditsalive, οι “κιτρινόμαυροι” του Γιάννη Μάγγου που την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή για άλλη μια χρονιά στη Football League παρατάχθηκαν με αλλαγές και γνώρισαν την ήττα με 0-2 από τον ΟΦΗ.

Ο αγώνας έγινε κάτω από έντονη ζέστη και με λίγους φιλάθλους στην κερκίδα αφού ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες μπροστά από την εστία που σήμερα υπερασπιζόταν ο Γεωργατζάς. Οι πρώτες απειλητικές διαθέσεις των φιλοξενουμένων φάνηκαν στο 17′ και 19′ με κεφαλιές που επιχείρησαν Όστοϊτς και Μάνος με τον Γεωργατζά να μπλοκάρει. Στο 29′ ο Ξέρας απείλησε με σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 31′ ο ΟΦΗ κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Αναγέννησης με τον Βουό να νικά με κεφαλιά τον Γεωργατζά.

Η επιθετικότητα των Κρητικών συνεχίσθηκε και στο β’ μέρος με σουτ από Μιλοσάβλιεφ (47′), κεφαλιά του Όστοϊτς στο 50′, του Βουό στο 57′ και σουτ του Μάνου στο 63′. Στο 66′ ο Μιλοσάβλιεφ κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ και σε προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Βαλιάνο. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν είχαμε κάτι σημαντικό με τους φιλοξενούμενους να κρατούν εύκολα το 0-2.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Γεωργατζάς, Καραγιάννης, Τζάνης, Μάιγκα, Δημόπουλος, Σμίλτος, Χαλκιαδάκης, Βουκομάνοβιτς (73′ Τζέκος), Ξέρας (49′ Ντεμπελέ), Μπιτέλης, Μυργιώτης (68 Τζέλλος).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κιάσος, Βαλλιάνος, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Νάστος, Αντουκόρ (62′ Χισι), Μιλοσάβλιεφ (87 Μπουρσέλης), Μάνος, Όγκμποε, Βουό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected